Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość internetowe warzywko

Nie idę na studniówkę!

Polecane posty

Chciałem iść na studniówkę, jednak zalegam z opłatą. Zaliczka już wpłacona, ale rodzice nie mieli kasy a termin minął. Mimo to wychowawczyni naciskała żebym zapłacił. Dzisiaj po tym jak po raz n zapytała (przy całej klasie :O) stwierdziła, że jestem nienormalny powiedziałem jej że nie idę. Trochę żałuję, bo studniówka jest tylko raz w życiu, ale nie będę latał za tym babskiem słysząc za każdym razem że jestem nienormalnym. Zaliczkę niech sobie weźmie, mam to w dupie. Szkoda tylko, że nie będę miał czego wspominać. Ale i tak przegrywam młodość przed komputerem więc to i tak niewiele zmienia.

jest tu ktoś jeszcze kto nie szedł na 100dniówkę?

Gość Margarita:)??
ja nie byłam i moje 3 kumpele też nie :) i jakoś żyję bez tych "wspomnień"

Gość imprezówka atomówka
Nie idziesz na studniówkę, żeby zrobić na złość wychowawczyni? Gratuluję :-O

Gość 0192827363354
Tak, ja nie byłam, ale nie dlatego że nie miałam kasy, przeciwnie, zapłaciłam i potem nie poszłam. Już płacąc wiedziałam, że nie pójdę.

Gość słodko-gorzka insulina
A ja w ogóle nie będę miała studniówki (zaoczne LO dla dorosłych) i nie cierpię z tego powodu. Nie jestem imprezową dziewczynką i dobrze mi z tym. Poza tym i tak nie miałabym z kim pójść.

Rezygnuję nie na złość wychowawczyni, tylko dlatego że i tak potrzebuję pieniędzy na potrzebniejsze rzeczy a poza tym nie chce mi się już zbytnio jej słuchać, poza tym i tak czas wplaty już minął.

Gość TAKAJEDNAAA
SZKODA MI CIĘ AUTORZE - WYCHOWAWCZYNI SOBIE POZWALA Z GĘBĄ - ONA JEST NIENORMALNA

Gość kukuryku na partykuu
ja nie bylam na studniowce i jakos nie zaluje a stdudniowke mialam 13 lat temu

Gość imprezówka atomówka
A ja byłam na 3 studniówkach (1 swoja, 2 kolegów) i było EKSTRA! Świetna zabawa, cudowny dzień :-)

Dzięki za odpowiedzi :). Wszyscy się tak podniecają tymi studniówkami, dobrze usłyszeć głosy rozsądku :).

a wychowawczyni sobie pozwala o wiele za często, fakt :O

Gość misiaczeeeeek ;))
wiesz co, ja na swojej studniówce byłam, było straaaaaaaaaaasznie nudno, nic specjalnego, zresztą niewiele pamiętam (nie, nie upiłam się, dyro krążył ciągle w pobliżu naszego stolika pilnując córeczki która siedziała w samym srodku więc żaden stolik sobie nie mógł pozwolić). Naprawdę spodziewałam się lepszych wspomnień. A to była impreza jak impreza, bal maturalny lepszy :D

Dzięki :) Kiedyś to każdy szedł na studniówkę, bo było ludzi stać, a teraz...w mojej szkole sporo osób nie idzie, ale mimo wszystko chciałem iść - dzisiaj mi się ostatecznie odechciało.

Gość a tam glupie
gderanie, ze jest raz w zyciu...ja bylam 2 razy na studniowce, bo bylam jeszcze na studniowce mojego chlopaka hehe...a na mojej bylo strasznie nudno, drugi raz bym nie poszla...raz w zyciu to moze byc pierwszy sex a nie studniowka...normalna impreza...uwazam, ze szkoda tyle kasy marnowac itp itd...no chyba ze ma sie grono fajnych przyjaciol wsrod ktorych chce sie ja spedzic...

Gość ja też nie idę
ale z innych powodów. Nie lubię swojej klasy a dwa nie chce by mówiono że syn alkoholiczki przyszedł się napić i tego typu podobne słowa.

ja też nie byłam na studniówce i nie żałuje. juz bardziej żałuje że dwa lata temu nie spedzilam sylwestra u kolezanki tylko w domu, bo z opowiesci slyszalam że było "odlotowo " :D

Gość trigarb
ja też nie idę:) 1. nie mam ochoty 2. bardzo chciałam zatańczyc poloneza (własciwie od czasu gdy jako 11latka widziałam 100dniówkową kasete siostry) a jestem sama jak palec i niemiałabym z kim. absurd- patrząc na innych maturzystów, mi zalezałoby na polonezie najbardziej. no, ale to tylko polonez niebede sie załamywac 3.nietrzymam sie wogóle ze swoją klasą a Twoja wychowawczyni jest głupia. Nie ma prawa Ci mówić takich rzeczy, a co dopiero przy innych! Ty za to jestes rozsądny, tak mi sie wydaje. wiesz, że przydałyby Ci sie pieniadze, wiec rezygnujesz z przyjemnosci pozdrawiam:) zobaczysz, jeszcze sie wyszalejemy:D