Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stanowczenie

seks - blokada

Polecane posty

Jestesmy ze soba ponad roku czasu, i nie uprawiamy seksu. Mianowicie chodzi o to ze ja nie moge. Chce, ale jak juz przychodzi co do czego to mnie cos wewnetrznie blokuje. Pieszczoty owszem sa, ale tez jak chcemy sie dalej posunac to tez zaraz mam blokade. Nie wiem, mial ktos tak ? Pomocy, nie wiem co robic. Mam nadzieje ze to kiedys minie.

Gość mrówka złotówka
nie robisz mu loda ?

Gość aalaa
czy on widział już twoją szparkę ?

jak ta blokada wygłada ,coś szerzej opisz,bo tak to nie wiem boisz się czy masz obrzydzenie? jesteś jeszcze dziewicą? albo idz do seksuologa albo psychologa abo psychiatry

Obrzydzenie czuje jesli chodzi o lody. Poza tym on nie nalega. Ale jestesmy ze soba ponad rok, i jesli chodzi o seks to on napewno wiecznie czekal nie bedzie, znajdzie sobie pierwsza lepsza, o i pozamiatane. Czy jestem dziewicac ? Teraz to ja juz sama nie wiem : D niby jakies tam wejscie bylo, ale zaraz poczulam ze NIE MOGE, o i koniec. A do ginekologa, psychologa, psychiatry i eszty jednak sie wstydze isc.

Gość ja mam faceta strzelca
no ale pelnego stosunku nie było? w sensie to twoj pierwszy facet z ktorym chcesz seks uprawiac, tak?i probujecie,,,

Gość Podaj pin
Niech facet poprawny pin do karty Ci poda to się szybko odblokujesz

To w takim razie pozostaniesz dziewica do kresu swych dni. Idz odrazu do klasztoru i dupy nie zawracaj. A twoj facet hmm pewnie juz wali dziwki na boku jak mu kobieta nie daje od roku...

Gość Podaj pin
Pomyśl sobie przed seksem ze wlasnie dostał wyplate i chce cie na zakupy zabrac i odblokowanie murowane

tak, to moj pierwszy POWAZNY facet. Mam 2o lat, bo pewnie pytanie o wiek tez padnie. Spoko, przyzwyczailam sie ze jako jedyna jestem zajebiscie zacofana, i patrzac na ten problem juz pewnie do konca zycia zostane to dziewica. No nic, rozumiem ze dla kazdego to byla bulka z maslem ;]]

Focha jeszcze strzel, najlepiej takiego z przytupem. Do lekarza idz dziewczyno a nie szukasz pomocy na forum pelnych trolli. Aha, tekst z pinem i kartą wymiata ;)

pieniadze mnie nie interesuja, choc pewnie ciezko w to uwierzyc. Wkurwia mnie to ze taki jeden z drugim trafi na jakas glupia pizde co leci na kase a potem wszystkie do jednego wora...

nie masz sie co stresowac. ja straciłam dziewictwo jak miałam 22 lata a to w dzisiejszych czasach wiek prehistoryczny:o ale dopiero przy tym facecie poczułam sie bezpieczna i mogłam mu w 100%b zaufac. jestesmy razem juz 3 lata. jak jestes drobnej budowy i masz gruba błone to jasne, ze boli i bolec bedzie. trzeba sie przełamac i miec to za soba. blokada w koncu zniknie, ale musicie cwiczyc:) powoli ale czesto ;) i z kazdym kolejnym razem bedzie coraz lepiej:D

Gość Podaj pin
Prawdopodobnie Twoja babcia rzucila na ciebie urokw stylu: "A niech jej cipa mchem i pnaczem kolczastym porosnie" I to pewnie kara za zle traktowanie staruszki

meksykanim, a te cycatete długonogie i ładne co ich szukasz i chcesz zeby pisały do ciebie to myslisz ze napisza jak dodasz w stopce, ze jestes bogaty? :D

ostry nie masz racji nie wszystkie lecą na kasę ja też w wieku 20 byłam dziewicą ale już powiedziałam swoje