Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nudy na pudy razy dwa

Jesteśmy w Mediiolanieeee - hehe

Polecane posty

Gość nudy na pudy razy dwa

:classic_cool:

Gość mistrz von jungingen
i co z tego...

Gość skonczylam budwnictwo
to musiscie sie zajebsicie tam bawic skoro siedzisz na kafe....

:classic_cool: jezdem dziewczną spod małej wsi i zostałam tap madl , mam nadzieje że będę wzorem dla nieśmiałych dziewczyn które uwierzą i będą dążyć do celu jak ja dążyłam i spotkała mnie nagroda.:classic_cool: [płacze wzruszona]

tzw ględzenie nieskładniowe "jezdem taka wzruszona i ciesze sie bardzo że dziury mnie doceniło, dziękuje mamie i tacie, bo dzięki nim tutaj jestem , teraz wiadomo ze każda dziewczyna co se jest i zyje jak chce to moze wszystko ,wystarczy chcieć i sie nie poddawać ."

Gość Oskarika
Wg mnie niesprawiedliwie wygrała, liczyłam,że wygra Ola. Ta tylko użalała się nad sobą ale chyba bardzo was boli to ,że jej się udało skoro tak o tym dyskutujecie. Zazdrośni?

Gość huehuehueheeeee
Jestem szarą myszką, nieśmiałą osobą, nie znam angielskiego, nigdy nie byłam za granicą, pochodzę z biednej rodziny, zawsze byłam inna od wszystkich, nie stać mnie na fajne ciuszki, chłopak mnie rzucił jak miałam 17 lat, nic mi w życiu nie wychodzi,dziewczyny wykonują zadania lepiej ode mnie, jestem z małej miejscowości, boje sie że bede miała meza alkoholika co bedzie mnie bił. To mówiłam ja, Paulina Papierska.

bosko :D boje sie kontaktu przytulać do modela bo rzucił mnie chłopak i jestem zawiedziona i boje sie kontaktu dotykowego z chłopakiem bo byłam skrzywdzona :D

Gość tylko tylko
a moze była molestowana ? tak wyglada

Gość tylko tylko
Pierwsze słysze że jak rzuca chłopak to to ma sie uraz do modela

Gość tylko tylko
Dziwne to wszystko......... to nie pierwszy topik o tym że powinna wygrac Ola. Duzo osób jak czytam głosowało własnie na nią więc jak to mozliwe że wygrała Paulina ????? no jak ??? Po za tym Krupa juz wczesniej puszczała do niej oko jakby ktos nie zauważył.

Gość lololokokokoko
Eeeeee, jakby była molestowana, to przecież nie ukrywałaby tego przed nami ;)

Gość tylko tylko
No tak mozna miec uraz do kolejnego faceta jak sie jest z nim w sytuacji intymnej sam na sam a nie jak sto osób na planie lata wokół no prosze cię .....i wiadomo że to tylko zdjecie

Gość tylko tylko
jestem kobitką i uwazam że najładniejsza w programie była Pamela i Weronika tez niczego sobie. Ale skoro juz te doszły do finału głosowałam na Olę i ona powinna była wygrać.

ja to gdbym miala uraz do facetów przez nawet 20 facetów, to z takim modelem i tak z chęcią bym popozowała :classic_cool: Ja tez wyslalam sms na Ole :o.. Oszustwo to jest wielkie i juz :o

Gość spoko miała okłedke w
glamour Ola:classic_cool: uwazam ze ten program to jedna wielka sciema, wygrana byla przydzielona od samego poczatku. Jakim prawem wywalili laski ktorym swietnie szlo od początku i praktycznie nie miały wpadek to jest Kaske(ktorej nie cierpialam, ale byla dobra), albo Emilie? mogliby choc troche nas widzow szanowac i nasze glosy:O kto niby glosowal na tą Pauline? jedna osoba na dziesiec mi powie, ze ona, a reszta na Ole albo Anke...WTF?

Gość ej kup se kleeej
A najlepsze jest to że prawdziwą szarą myszka tego programu była Ola, a nie ten gamoń Paulina, ale niestety Ola nie klepała o tym na prawo i lewo, tym samym zaprzepaściła szanse na główną nagrodę :-o

Gość kochanka ma zawsze
Kaska obrała złą taktyke, mogła opowiedziec, ze cierpiała w młodosci, jej ojciec pił, a matka kazała jej pługiem orac pole. Miałaby sukces, a nie chwalic sie swoimi atutami. W Polsce lubi się przegrancow. Patrzcie na rząd nasz chocby nawet

w Polsce ludzie są zawistni jak jest fajna dziewczyna, śmiała i świetnie pozuje z facetem to juz ją nie lubią - szczególnie inne kobiety a tu taka ofiara losu ze wsi co nigdy poza wsią nie była i opowiada jakim jest przegrańcem, chłopak ją rzucił i ma uraz - nie przytuli sie do ciała męskiego sierota .....:D ...to sie polakom podoba

Ola jest świetna, praktycznie od początku jej kibicowałam. Ma w sobie coś magnetycznego, jest delikatna, stonowana ale też stanowcza. I potrafi się wysłowić :-) Życzę jej jak najlepiej. Paulina - kojarzy mi się histerycznie. Ania - sympatycznie, ale z lekka wiejsko.

zapomnialyscie takze o " nigdy nie byłam za granicą" p.s. też nie byłam :classic_cool: nie licząc oczywiscie wycieczki jako 7 latki za granice slowacji gdzies z 600 metrów do sklepu i z powrotem :D

Gość kochanka ma zawsze
to nie to, tutaj kazdy ma sie za niewiadomo co, prawie kazdy, bo zdarzaja sie takie zakompleksione kretynki, ktore zazdrosc zzera. Chodzi o to ze Polacy, to tacy niby dobrzy i litosciwi, ale szkurde na to nie ma miejsca w show biznesie:o Oni predzej czy pozniej skonczą tą laske psychicznie. Przypomnijcie sobie bidulke Ale Janosz, dziecko wowczas z ładnym głosem, bez pomysłu na siebie, albo tego płaczącego bachora z mam talent, ktora wygrana chce dac rodzicom, zeby sobie dom porzadny wybudowali:O:O:O oni wiedza co robią, biorą ludzi na litosc, a ze polaczki naiwni, to glosują na nieszczesliwych, pokrzywdzonych przez los:O