Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Osoba aspołeczna.

Przegrane życie

Polecane posty

Gość Osoba aspołeczna.

Mimo że chodze do 3 klasy gimnazjum to moje zycie juz jest przegrane. Otóż mój problem to brak towarzystwa.... Mój plan był następujący: Zakolegować się z kimś i jeszcze załapać się z tą osobą na jakąś impreze sylwestrową, nie udało się bo niestety już na to za późno gdyż Sylwester za pasem, no trudno, jak co roku i w tym roku spędze go w domu, z rodzicami ... a właściwie to na kafeterii. Problem jest taki że chce sie z kimś zakolegować, ale sie wstydze... no i ogólnie albo każdy już ma swoje "towarzystwo" albo nie ma z kim sie zakolegować... Bo z jednej strony "złe towarzystwo" z drugiej kujony, a z trzeciej osoby które ciągle gadają o komputerach albo mają inny stały temat i o niczym wiecej nie gadają... No i co robić?? Całymi dniami siedze na kafeterii... No sami powiedzcie? Czy to nie jest przegrane życie? :O

Gość taka jedna z innego osiedla jj
ja pierdziu co ta durna laska ,niech ci ktos przypierdoli patelnian w potylice zebys skonczyla dupic takie bery

Gość babcia jadzia
to znowu ty, wyperda..aj

Gość mistrz von jungingen
a gruba jesteś? czy co z tobą nie tak?

Gość ni martw sie
bywa i tak, znajdziesz w lo na pewno kogoś, ja znalazłam, ale mnie oszukano, no mniejsza o to