Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

desperatka1000

chcę schudnąć!!!

Polecane posty

mam 164cm. wzrostu i ważę 60 kg. trochę sie wkurzyłam bo niedawno jeszcze ważyłam 57. Przedewszystkim idzie mi w biodra i nogi chciałabym schudnąć 10kg. Możliwe żebym wreszcie miała szczupłe nogi i tyłek . Dodam że nie potrafię ćwiczyć bo nigdy nie wiem jak to zrobiś żeby te mięśnie co trzeba pracowały za to stać mnie na wiele wyżeczeń w jedzeniu jak się pożądnie zawezmę to mogę wogóle nie jesć

Gość mistrz von jungingen
to schudnij...

Gość maturks4
Ja też;) I dokładnie wiem JAK to zrobić, tylko zupełnie nie umiem tego zrobić. Bo jak wyzwolić w sobie silną wolę, żeby nie żreć za dużo?

Gość byyyyyyyaaaaaaaaaaaaa
jedz 3 posilki dziennie ostastni o 17 ja tak schudlam 7 kg juz

Gość taka jedna z innego osiedla jj
ajaki masz problem poczytac na temat cwiczen ewentualnie isc na aerobic ,jest za tlusta jak na takie wzrost to pewne a skoro wiesz o tym i ci to przeszkadza to pora sie wziac za siebie :)) zycze wytrwania

3 posiłki o stałych porach....tylko jakie ilościowo mniej więcej i żeby nie wymyślać jakiś dietetycznych głupot bo nie chce mi sie gotować oddzielnych obiadów dla całej rodzinki.

na aerobic nie pójde po pierwsze nie mam kasy na takie pierdoły a po drugie musiałabym codziennie dojeżdzać. a czytanie w internecie nic mi nie da bo musiałabym zobaczyć jak ktoś cwiczy i pokazać mi jak ja mam ćwiczyć żebym obrazowo miała to przedstawine a nie teoretycznie

Gość ja wiem, ja wiem
3 posiłki to za mało, poleca się 5 małych posiłków, mniej żreć, więcej się ruszać

Gość zimna cola
A ja chce przytyć, chociaż 2 kg, i nie umiem:(