Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia i Ola

Galaktozemia

Polecane posty

Gość Asia i Ola

Hej...u mojej trzymiesięcznej córeczki lekarze podejrzewają galaktozemię. Może ktoś również ma podobny problem, a może żyje już jakiś czas z tą chorobą, albo wychowuje dzieciątko, które również tak jak moje na nią choruje? Poruszam ten temat gdyż mam nadzieję, że znajdę kogoś podobnego i będziemy mogli wymieniać się radami na temat karmienia i rozszerzania diety...

Gość gość
Witam! Jestem mamą 5-tyg chłopca, u którego zdiagnozowano galaktozemię. Poszukuję kogoś kto również zmaga się z tą chorobą. Bardzo proszę o kontakt kogoś bardziej doświadczonego ode mnie:)

Gość gość
Witam,mam córkę chorą na galaktozemie.Jeżeli jest pani zainteresowana ,to proszę pisać na podany adres e-mail.

Gość gość
Witam! Niestety nie widzę adresu maila... Mój adres to zuzanna.para@wp.pl W jakim wieku jest Pani córka?

Gość gość
Hej ja jestem chora na galaktozemie jak ktos chce sie czegos wiecej dowiedziec o tej chorobie to mozemy popisac Ilona

Gość gość
Chcialabym skontaktować się z mamą dziecka chorego na galaktozemię lub z osobą chorą. Sama jestem mamą 7 letniego chłopca z galaktozemią.