Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcddcba26

dziewczyna zarazila mnie wirusem HIV

Polecane posty

A nawet słyszałem że ten stan może wśród murzynów sięgać 40%,jednak najczęściej naukowcy obliczają że ok 20-30 % jest murzynów zarażonych tą chorobą

Gość w Zimbabwe używają tam-tamów
to się ciesz, autorze, będziesz mógł świętować 1 grudnia dzieć hiviarza i golnąć sobie setę wódy.

Ja uważam że trzeba zacząć walkę z HIV.Trzeba zacząć od deportacji z Polki i Europy wszystkich murzynów,a wszystkie Polki które dawały murzynom należało by upublicznić ich wizerunki i podać ich adresy zamieszkania i cały czas publikować w telewizji i w internecie.

Gość 24latek.,.,.,
Ja byłem na badaniu, bo razem z partnerką chcieliśmy mieć pewność. Przestańcie z tymi murzynami... i tak 70% osób, które tego dnia było z nami na badaniach to pedały. Poza nimi była jeszcze wesoła gromadka prostytutek :)

Gość @volkista
Ale p********z 80% chorych na HIV to mężczyźni białym podobają się Azjatki(często Wietnamki) oraz murzynki. To filmy wciskają kit, murzyni najczęściej nie chcą białych a murzynki.

Gość gość
gdzie trzeba sie zglosic na takie badanie i ile kosztuje ?

Gość zabezpiecz się przed polką
80% Afryki ma już HIV. Tam prezerwatywy to rzadkość. Uważajcie na polki po studentach murzynach z większych miast.

Gość gość
możesz iśc do laboratorium ALAB, jest masę punktów w Polsce. Koszt 35 zł i czekasz dzień na wynik

Gość gość
Do autora. A co na to Twoja ex po tym jak się okazało że cie zaraziła?

Gość gość
Myślę że hiv w PL jest przez kobiety. Murzyni przyjeżdżają albo same wracają z wojaży i potem zarażają białych mężczyzn nie pucując się że obsługiwały czarnego. Kobiety łatwiej się zarażają hiv poprzez większą powierzchnię śluzową. Z resztą kobietom łatwiej o taki przygodny seks. Bo murzyni lecą na białe a one ich lubią. Biały raczej nie leci na murzynki, zwłaszcza że one też w białych nie gustują.