Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ona_18__

zycie

Polecane posty

Hej! Niedługo kończę LO i chcialabym zamieszkac z moim chlopakiem(ma bardzo dobrze platna prace), isc na studia zaoczne i rowniez pracowac. Jednak moja mama nie popiera takiego rozwiazania gdyz twierdzi ze jestem za mloda na takie angazowanie sie i powinnam sie wyszalec"za mlodu" Dodam ze dzieli nas spora odleglosc i widujemy sie tylko w weekendy. Jestem z nim ponad rok i jestem pewna tych uczuc i posiwecenia. Czy warto juz ukladac wspolne zycie czy czekac jeszcze do ukonczenia studiow?

Hmm.. Jezeli Twoja mama uwaza, ze jestes za mloda i ze powinnas sie wyszalec to ma 100% racji. Nie ma sensu odrazu wkracac w dorosle zycie.. za wczesnie na to.. Ja jestem z moim facetem od 2lat i dopiero na nowy rok planujemy razem za mieszkac. Widujemy sie codziennie dlatego znam go dobrze i moge juz myslec o przyszlosc. A co Ty mozesz wiedziec o facecie z ktorym jestes tylko rok i to na dodatek widujecie sie tylko w weekend. Naprawde poczekaj..Badz cierpliwa, masz czas !

no spedzamy razem takze dluzsze okresy wolnego czasu, np cale wakacje letnie mieszkalam z nim nad morzem. i po tym czasie moglam stwierdzic, ze jest dla mnie wszystkim, w zadnej sytuacji mnie nie zawiodl, nie musialam cierpiec czy wstydzic sie

wlasnie... "plan awaryjny" stosuje sie wtedy gdy nie mamy 100^% pewnosci co do tej 2 osoby.. a ja moge stwierdzic ze mam. Znam go kilka lat, wiem o nim wiecej niz niejedna kobieta o swym partnerze, bo liczy sie zaufanie i szczerosc... Wiem ze to wszystko brzmi jak jakies denne wyznania malolaty, ale niestety zycie juz mnie doswiadczylo co do swej brutalnosci i moj mozg nie zatrzymal sie na rozwoju klas1-3 gim

Gość ej kup se kleeej
wlasnie... "plan awaryjny" stosuje sie wtedy gdy nie mamy 100^% pewnosci co do tej 2 osoby.. a ja moge stwierdzic ze mam BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Gość ej kup se kleeej
dobre, naprawde dobre!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D :classic_cool::classic_cool: :classic_cool: