IzabellaKRK 0 Napisano Grudzień 3, 2010 Witam . Mam problem i mam nadzieje ze jakos mi z nim pomozecie . Mam prawie 18 lat i jestem dziewica nie mialam zadnego bliskiego kontaktu z mezczyzna ... W listopadzie w ogole nie mialam okresu tzn przez jeden miesiac mi sie nie pokazał okres . Nie wiem co jest bo normalnie mnie bola jajniki i podbrzusze tak jak przed okresem ... a tu nic. Doradzcie mi cos . Czekam na odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miska 0 Napisano Grudzień 3, 2010 To normalne, że może się zdarzyć przesunięcie miesiączki. Być może ostatnio przechodziłaś jakieś stresy, chorowałaś (i brałaś antybiotyk/inne leki), inna kwestia, że następuje zmiana pogody, co też może mieć wpływ na cykl miesięczny. Może się też zdarzyć, że zwyczajnie przesunęła się owulacja i właśnie dopiero jej doświadczasz (ból jajników może wskazywać zarówno na owulację, jak i.. na zbliżającą się miesiączkę). A jak długie miewasz cykle? I ile trwa miesiączka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach