Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniaczek1234

Japan style = powód do nerwów

Polecane posty

Gość moniaczek1234

Normalnie zaraz coś mnie trafi;/ przegladam oferty na allegro, bo chciałam znaleśc sobie cos fajnego na sylwestra.. i coo??? co chwile te oferty japan style.. nasrało tego tyle ze az odechciewa sie przegladania

Czesc, nie kupuj ubran japan Style - totalne dno i porazka, bardzo kiepska jakosc, a ceny wysokie. I maja dziwna rozmiarowke.

Gość mam do sprzedania
jaki masz rozmiar..pomoge w szukaniu:-)

Gość SPRZEDAWCZYNI :)
MASZ RACJE. TO CIUCHY TANDETNE TYLKO FOTKI DOSC LADNEI ZROBIONE. A WOGOLE CO TO JETS JAPAN STYL >>> ZE JAPONKI NA FOTKACH.... JAPAN STYL - WIOCHA STYL - BAMBEROSTYL - RYNECZKOWY STYL.....

Gość dokladnie szalu
dokladnie dziewczyny..tandeta i szmira:-0

Gość effkamarcheffka
gdzieś przeczytam ze to działa tak: fabryki w Azji biorą katalog jakiejś lepszej firmy (zdjęcia japan style są z tego katalogu) i szyja podróbki tych ciuchów, a ze jedna fabryka szyje z tańszych a druga z droższych materiałów to i u jednego sprzedawcy na allegro będzie drożej a u innego taniej i rożna jakość chociaż zdjęcia te same-z japońskiego(chyba) katalogu niezłych ciuchów.

Gość heh japan style
to styl najtańszych galerianek :P i pieszczacych się lolitek , bardziej pasuje laskom co nadają się na leczenie psychiatryczne "słodziaczki" od zarzygania i ciągnięcia śmierdzącego fiuta starym prykom..."kupisz mi bluzkę z new yorkera to zrobie Ci loda"żałość ,ocknijcie się pindy całe życie nie będziecie zarabiać na dawane dupy w galeryjnych kiblach

Gość ty sie chwalisz czy żalisz
ja pierdole jak to można nosić , stare krowy ubierają się w ubranka bardziej dziecinne niz dla przedszkolaków , nie wiem co myśleć jeśli ciuszki są bardziej tandetne i dziecinne niz dla lalek z firmy matel(Barbie jest najstarsza i najpoważniejsza)

Gość do ta torba jest supeeeer
masakra już lalka barbie ma lepsze ciuchy