Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta z autobusu

CO SĄDZICIE O ZACHOWANIU KOBIET W TEJ SYTUACJI?

Polecane posty

Gość kobieta z autobusu

Ostatnio spotkała mnie następująca sytuacja. Jechałam autobusem który po zatrzymaniu się na przystanku zakopał się w śniegu. Po kilku nieudanych próbach wyjazdu, kierowca autobusu rzucił hasło "panowie pomóżcie". W tym momencie mężczyźni wysiedli by popchnąc autobus. Ja, kobieta automatycznie wstałam z siedzenia w celu wyjscia z atobusu. Nie zamierzałam go pchac, chciałam jedynie odciążyc autobus (co nie znaczy że duzo waze, 56 kg). Kiedy jednak się rozejzałam żadna z kobiet nie ruszyła się z miejsca. Wszystkie siedziały a panowie pchali autobus razem z nimi. Szczerze mówiąc uznałam że zachowanie kobiet było niewłaściwe, patrząc na nie nasuwały mi się dwa słowa "siedzące kwoki". Nie wiem, czy to ja jestem jakaś inna ? może myśle po męsku? ...

kierowca powinien je wyprosić... ale coz...wielkie damy, paniusiom hrabiankom zmarzną tyłki ...

Gość okrutnica ze mnie
durne babska, zero mózgu!

Gość iuhiuhux\x
Nie wstały bo autobus powinien być dociążony

Gość ehq3
słusznie zrobiłaś, dajmy na to że każda waży z 60 kg * ilość.... omg ;]

Gość A idźcie w pizdu :)
Pomyślały, że autobus i tak sporo waży więc co to marne odciążenie ich 50 kg jednej sztuki pomoże. :P A kierowca mógł powiedzieć, żeby ludzie wysiedli.

Gość A idźcie w pizdu :)
Aha, a odpowiadając na pytanie faktycznie wyraz 'kwoki' i 'damulki' mi się nasuwa na myśl.