Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anew

orgazm poprzez kizianie!

Polecane posty

Gość anew

czy wy kobietki doznałyśćie czegoś podobnego ?ja od kliku lat odkrywam coś cudownego wspamniałego zupelnie innego i inntensywnego mianowicie ORGAZM POPRZEZ glaskanie po plecach delikati ciepłe dotykanie pewnych czesci pleców czy wy tez odczuwacie taka niesamowita przyjemność orgazmy są niesamowite nirgdy nie mialam orgazmu pochwowego zawsze łechtachowy poprzez oralny sex ale ten orgazm jest niesamowity podejrzewam ze lepszy od pochwowego

Gość ciassteczko
haha calkiem niezle 5/10

Gość anew
zaraz tam prowokacje!nie żadne prowokacje poprostu zastanawiałam sie nie raz czy to jest calkiem normalne czy cos co jedna na kilka-kilkaset kobiet?dlatego pytam czy ktoras z was tak miała moj mąz nie chcial na poczatku w to uwierzyc kiedy mu mowilam ze kcie kiziania mialam juz 2-3 orgazmy ale kiedy zdarzalo sie tak że po kizianiu uprawialismy sex to zawsze wiedzial ze BYŁ orgazm bo pipka była zawsze wąska i cała mokra

"to zawsze wiedzial ze BYŁ orgazm bo pipka była zawsze wąska i cała mokra" Haha, a Ty tam byłaś też? To, że jest mokro nie znaczy, że ma się orgazm, a pipka raczej większość czasu jest wąska, nie wiesz co to prawdziwy orgazm i tyle.

Gość anew
po pierwsze jestem po porodzie i niestety ale już nie mam takiej waskiej jak kiedys po drugie w momencie kiedy mialam orgazm pochwowy poprzez lizanie pipki to tez maz mowil ze jest waziutko poza tym czulam to nie jestes kobieta to nie wiesz co to znaczy czyc jak jest sie wąską a jak po porodzie rozklapiocha wiec sie nie wypowiadaj a jak mi nie wierzysz i nigdy zadna kobieta z toba nie przezyla to przykro mi nie mam nic na celu aby robic prowokacje

Gość anew
dzieki Bogu że nie jestem sama o moze jakis samiec uwierzy ze kobieta poza pipka ma jeszcze na plecach receptory ktore dzialaja na kobiete jak język na pipke lecz niestety z plecami jest tak że dłuzej to trwa tzn.więcj czasu uplynie zanim kobieta DOJDZIE

Jestem kobietą :) "momencie kiedy mialam orgazm pochwowy poprzez lizanie pipki" To był orgazm łechtaczkowy :) Pochwowy to przy penetracji. Pozatym mi się zawsze wydawało, że im bardziej kobieta podniecona tym jest bardziej rozluźniona i mięsnie pochwy tak samo się rozluźniają i w sumie jest luźniej, a nie ciaśniej, ewentualnie może się zaciskać i rozluźniać, różnie orgazmy wyglądają, ale im mocniejszy tym jest luźniej.

Gość anew
fakt przejezyczylam sie chodzilo mi o orgazm łechtaczkowy o pochwowych marze bo chce porownac i poczuc go ale w moim przypadku jest tak ze zawsze po orgazmie jest pipa ciasna nie wiem skorcze sie dlugo utrzymuja czy co ale tak jest no przeciez czujemy to po orgazmie jest mi super sie kochac lepiej o wiele jak bez