Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość idiotka komputerowa

jak przeinstalować system windows?????????????

Polecane posty

Gość idiotka komputerowa

mam viste wgraną fabrycznie ale coś nie bardzo mi pasuje ten system, mam na laptopie 2 partycje (chyba tak się to nazywa), jak wejdę na mój komputer to widać: vista (C:) data (E:) i chciałabym wgraź windows XP ale nie wiem jak to zrobić przy tych dwóch partycjach? Kiedyś miałam laptopa z 1 partycją i wkładało się cd instalacyjne i leciało, a tu??? Może to idiotyczne pytanie, ale chciałabym wiedzieć jak to zrobić żeby nic nie spieprzyć....... Acha i jeszcze jedno, czy mogę pliki z dysku C które chcę zachować jakoś uchronić od skasowania ich przy instalacji ?????

Gość idiotka komputerowa
podnoszę

Gość idiotka komputerowa
podnoszę temat może ktoś się zlituje i mi podpowie co mam zrobić

Gość idiotka komputerowa
jest tu ktoś kto sie zna?????

Gość idiotka komputerowa
dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O :-( :-O

Gość ja się znam
skąd jesteś?

Gość mozesz za darmo 7 wgrac
jest lepsza od xp