maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Grudzień 3, 2010 na dziś, czyli piwa :o a miałam taki piękny plan spożycia go po dłuższej abstynencji:( biednemu to zawsze wiatr w oka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Grudzień 3, 2010 macie w sumie rację, najlepiej to bez odbioru zostawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m;m;m; Napisano Grudzień 3, 2010 Chcesz to Ci kobzne cztero paczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yo anna Napisano Grudzień 3, 2010 ja dziś lepszy numer zrobiłam...poszlam do slkepu, zrobilam zakupy,m.in.kupilam bulki, wyciągam z siatki zakupy-a tu bulek nie ma...gdzies zgubiłam po drodze,bo napewno ze sklepu wziełam:):)hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja poszłam przedwczoraj Napisano Grudzień 3, 2010 TYLKO po chleb. Wróciłam z dwiema torbami NAJPOTRZEBNIEJSZYCH zakupów, ale bez chleba.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Grudzień 3, 2010 :) kurde ja to dziś i tak się cały dzień od ścian odbijam i bez piwa, ale miło byłoby jednak te smuty czymś zapić :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość m;m;m; Napisano Grudzień 3, 2010 Odbierz poczte , tam juz czeka na Ciebie zimne piffko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Grudzień 3, 2010 bo czuję że nie powinnam? :o piwo dziś się mnie nie ima bo nic nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Grudzień 3, 2010 nieważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Max Zander vel Klaun 20 Napisano Grudzień 3, 2010 Ja proponuję zapominać o tym zawsze-wtedy wyjdzie to na zdrowie:D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maszynka do mielenia mięsa 0 Napisano Grudzień 3, 2010 komu na zdrowie temu na zdrowie :o wolę się potruć ale zapomnieć na chwilę o smutkach niż rozyebać łeb myśląc o nich :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach