Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyyiimaagiinoowaanaa

CHŁOPAKOWI!

Polecane posty

Gość kolorowe majtki
zafunduj mu karnet na basen i wejściówkę do damskiej sauny! albo lody w najbliższej agenturze!

Hmmm ja bym pilota mojemu nie kupiła, chociaz mamy oboje mega ogromne poczucie humoru:) Ale mój ma 22 lata:) Tez juz wszystko ode mnie dostał, perfumy, mnostwo bluz, bluzek,szalik, i wiele wiele innych pierdół:) W tym roku kupie mu chyba taką wypasioną stacje pogody, bo on uwielbia takie pierdoly elektroniczne. A stacje zawsze chcial sobie kupic tylko ja mu mowilam,ze szkoda kasy:) Dokupie mu jeszcze jakas fajna bezprzewodową myszke do kompa,bo ostatnio mu się zepsuła:)

dlaczego nietypowy hehe? on po prostu nie pozwoli i juz, woli sie normalnie w rozne pozycje kochac ze mna ale na to nie pozwoli, taki ma charakter, uwaza ze to nie jest dla dzieewczyn mile a jemu to nie jest niezbedne do zycia ; ) jak nie chce to nie bede sie prosic bo bedzie krzyczal hehe. dziekuje ze napisalac cos konkretnego. ja znalazlam teraz w necie taki fajny budzik - hantle, ucisza sie gdy podniesie sie ja chyba 30 razy, zmowilabym mu to bo on cwiczy a ma problemy ze wstawaniem, kosztuje to 100 zł tylko że nie pisze ile ta hantla waży a nie chcialabym zeby byla lekka jak piorko tylko przyjamniej 1kg a na zdjeciu wydaje sie niestety dosc mała :/

No skoro cwiczy to napewno się będzie cieszył:) Napewno 100 razy fajniejszy jest ten budzik od tego pilota:) Hehe jeszcze mu się odmieni:P Mój uwielbia:P

zamówiłam mu to:) do tego skonsultowałam sie z jego przyjacielem i powiedział ze mam to brac i ze on bedzie z tego mega zadowolony :) a ten jego przyjaciel tez mysli nad zamowieniem tego, hihi ale mi sie udalo :))