Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sem ja

czy przyznajecie sięswoim kobietom że walicie konia ?

Polecane posty

Gość taka sem ja

Mój facet mówi mi o tym otwarcie. Kiedy np napali się na mnie jak odwozi mnie do pracy i nie możemy odwalić numerku ,albo jak mnie nie ma w domu a on ma ochotę to wali sobie konia ale mi o tym później powie.

Gość po...ne to wszystko
a ja mojej kobiecie każę mi zawsze zwalić konia przed numerkiem....2 raz to mogę i 45 minut....

Gość koobieta30000m
moj mi o tym mowi, jak ma na mnie ochote to sobei zwali i mi mowi ze nie mogl wytrzymac,jak ma gdzies latac na obce baby to lepiej niech to zrobi myslac o mnie:) pozatym bardzo czesto robi to przy mnie podnieca mnie to bardzo i tez sie bawie razem z nim ,kocham go za jego otwartosc

Gość taka sem ja
kobieta30000m a podnieca Cię wyciąganie od niego informacji czy to robił,albo samo to że Ci o tym mówi?Bo mnie tak :P

Gość koobieta30000m
ojjjj bardzo , lubie jak mi opowiada jak to robi, a jak sie nei widzimy to czesto tez kochamy sie przez telefon , polecam ci tez fajnie

Gość taka sem ja
robiliśmy takie akcje,zanim zamieszkaliśmy ze sobą :P teraz jak się nie widzimy,bo któreś z nas jest np w pracy,to do akcji wkraczają pikantne smsy

Gość koobieta30000m
on mnie tak cholernie pociaga ze moge sie znim kochac kilka razy dziennie, seks jest dla nas bardzo wazny jestesmy razem 4 lata a sex jest cudowny

Gość koobieta30000m
smski tez piszemy pikantne ,,, odrazu mam na nigo ochote , wystarczy ze cos fajnego napisze a ja juz jestem mokra

Gość koobieta30000m
a zabawek uzywacie?? bo my tak , on uwielbia jak jestem "dzika "w lozku to go podnieca bardzo , a i mnie tez:)

Gość taka sem ja
a masz tak,że nawet jak siedzicie gdzieś w towarzystwie (niekoniecznie obok siebie) ,on spojrzy a Ty już robisz się mokra? Bo na mnie jego spojrzenie tak działa :P Jesteśmy ze sobą już 7 lat

Gość koobieta30000m
mam, on mnie cholernie pociaga nawet jak gdies pojdziemy patrze na niego i ju zsobei wyobrazam jak bedziemys ie kochac , co bedzie mi robil itd... usmiecham sie do neigo a on wie o czym mysle , puszcze mi oczko i mysli o tym samym,,, a poziej jak juz jestesmy sami to dopiero sie dzieje ojjjjjjjjjj:)

Gość koobieta30000m
a macie tak, ze podczas aktu sex. mowice sobei fajne slowka? nas to bardzo podnieca

Gość koobieta30000m
dlatego ze wy tez sie dobraliscie i to normalne ze dobranych parach "cos takiego wystepuje":)

Gość taka sem ja
fajne słówka? :P u nas często słówka są dosyć ostre..:P

Gość koobieta30000m
czasem jak oglada tv, ja ide do lazienki przebieram sie w koszulke sexi ktora lubi i robei mu neispodzianke,wtedy odlada odrau pilot i zajmuje sie mna , na dywanie odczyniamy cuda:)on lubi takie niespodzianki, a ja mu uwielbiam talei niespodzianki robic:)

Gość koobieta30000m
tak tak, milam na mysli ostre slowka ps, przepraszam za literowki ale troszke nie wygodnei mi pisac, ale twoij topik mnie zaintetesowal:)

Gość taka sem ja
założyłam go,bo tak sobie wczoraj leżę i mój M mówi do mnie,tak się podjarałem Tobą,że musiałem sobie w domu konia zwalić... Zastanowiłam się nad tym,czy inni faceci też są tacy otwarci :P

Gość taka sem ja
bo z tego co się orientuję,to w wielu związkach z tego powodu są dymy

Gość koobieta30000m
MOJ M , tez mi mowi,ze taka mial na mnie ochote ze musial sobie zrobic dobrze,a to mile ze tak go krece :)czasem podczas naszych igraszek" mowie by zrobil to dla mnie mnie to kreci ,i on tez uwiebia patrzec jak ja to robie, nie krepujemy sie siebie robimy to na co mamy ochote

Gość koobieta30000m
to zalezy jak kobiety do tego podchodza, ale sama pomysl chyba fajniej jak facet myslac o Tobie robi sobie dobrze nizlei szuka gdzies nowych wrazen, nie prawda? a to oznacza ze po tylu latach go krecisz:)to ne jest mile?

Gość taka sem ja
kropka w kropkę jak u nas he he :D

Gość taka sem ja
jest i to bardzo :)

Gość koobieta30000m
wydaje mi sie ze facet tez musi miec zaufanie to partnerki by otwarcie o tym mowic, wiesz wiele kobiet jest anty nastawionych na odwazne igraszki , ja uwazam ze jesli mam stalego partnera z ktorym jestem (minelo juz 4 lata) to dlaczego mamy sobie odmawiac przyjemnosci?jesli siebei pragniemy to czego mamy sobie odmawiac?

Gość taka sem ja
dokładnie myślę też,że to zależy z jakiego powodu on sam sobie robi dobrze,bo jeśli powodem jest to,że partnerka odmawia mu seksu,to chyba nawet lepiej że jej o tym nie mówi

Gość koobieta30000m
zmykam juz spac, jak odnowisz topik, to chetnie tu zajrze i pogadamy sobie :) jesli bedziesz chciala:) a dzis zycze ci milej nocki i fajnego sexiku z ukochanym :):)

Gość taka sem ja
też zmykam i również życzę miłej nocki postaram się jutro zajrzeć ;) a mój M już śpi,lecz mi to w niczym nie przeszkadza :P

Gość hbuhl
A czy to możliwe, że facet w ogóle tego nie robi...?

Mówiłam mu że jak ma sobie walić to niech mi powie to ja mu zwalę bo ja to lubię mu robić i bardzo często robię mu "dobrze" w sytuacjach gdy nie ma warunków na seks lub ja nie jestem w nastroju

Gość raztaman
@hbuhl KAŻDY zdrowy facet to robi, choć pewnie niektóre żony myślą, że ten ich akurat jest wyjątkiem. Nie każdy ma odwagę powiedzieć o tym żonie/dziewczynie, bez względu na zaufanie jakim się darzą.