Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anetkaaa 23

pojechalyscie kiedys na wakacje ze znajomym/kolega ?

Polecane posty

Gość anetkaaa 23

np. na tydzien nad morze tylko ty i jakis twoj kolega? (bo np. akurat nie mileliscie gdzie z kim jechac) i jak bylo? spaliscie w osobnych pokojach ale i takl byl czasem seks? a moze spaliscie w tym samym pokoju w osobnych lozkach i nie bylo seksu w ogole? jaka byla atmosfera? czy czysto kolezenska czy jednak przerodzilo sie to w romans?

Gość szybkoszybko
dzieciaku idz wytrzep chodniczki zrob zakupy, pranie do wakacji jeszcze daleko :D

Gość anetkaaaa 23
thx za opinie :D

Gość paszla wont

Widać że jak on i ona to musi być seks w takim razie nie wiadomo czy jak ktoś ma dziewczynę to może się godzić na to aby miała ona znajomych płci żeńskiej skoro jak widać jest pytanie o seks

Gość anetkaaa 23
ostatni raz podbijam

Gość fgrtfgrthtrht
regtretg

Gość likeacandle
e tam. ja mam w większości KOLEGÓW, koleżanek mało i tylko jedną bliższą przyjaciółkę. i z kolegami własnie bywam często i w róznych miejscach. jakieś weekendowe wypady. aktualnie plany na wakacje- z najlepszym kumplem. i nigdy nie było żadnej sytuacji w której moglibyśmy poczuć się niekomfortowo. status quo jest jasno ustalony. nie pociągają mnie -mam nadzieję że ja ich tez nie. i sytuacja jest zdrowa. nie warto niszczyć znajomości/ przyjaźni popędem. jeśli króryś z moich kolegów jakkolwiek zaczynał wykazywać zainteresowanie . które mi nie pasowało, ja starałam się delikatnie naprostować relacje, traktując ich jeszcze bardziej po PRZYJACIELSKU, albo mówiąc coś o innym facecie, spoza naszego grona. zeby była jasnośc, zanim cokolwiek się zmieni. :P i jak narazie nasze relacje są zdrowe. kumpelskie. mam nadzieje ze nigdy nie stanę przed sytuację gdy któryś z moich kumpli powie/zrobi za dużo. to zniszczyłoby wszystko. tak więc -podsumowując - da się spać w jednym pokoju z kolegą i nie zmieniać statusu 'kolega-koleżanka' :)

Byłem dwa razy na wakacjach z przyjaciółką za granicą. raz dwa tygodnie w Grecji a raz w Egipcie. Spalismy w jednym pokoju na dwóch złączonych łóżkach. W Polsce tez często śpimy u siebie wracając np z jakihś imprez. Niegdy nie było problemu żeby sie razem połozyć do jednego wyrka. Nago tez sie niejednokrotnie widzieliśmy i nie robi to na nas wrażenia. Nigdy seksu nie było choc obydwoje mamy na to zayebista ochote ale boimy się, ze od tej chwili rozpieprzy sie nasza relacja, która jest super.

Gość okksanna
byłam i NIE BYŁO SEKSU chociaż mamy po 30 lat, jest moim kolegą i mnie nie pociąga 🖐️

Gość Marcin84w
byłem nieraz na wakacjach z moją sąsiadką i mimo że spaliśmy w jednym łóżku nigdy między nami nic nie zaszło.Okazja była nieraz i alkoh0olu nie brakło czasem coś mocniejszego.

Gość co za brednie,,
Byłem dwa razy na wakacjach z przyjaciółką za granicą. raz dwa tygodnie w Grecji a raz w Egipcie." buahahahahahahahahaha