Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oluch96

Pomocy. Angażować się

Polecane posty

Gość Oluch96

Hej dziewczyny :) . Proszę pomóżcie mi. Nie wiem co zrobić. Jest pewien chłopak piszemy za sobą. Raz się spotkaliśmy, byliśmy na wycieczce w kinie. Na seansie trzymał mnie za rękę. Na drugi dzień wgl się nie odzywał przez pół tygodnia. Aż mi napisał że nie chce się wiązać i że mnie przeprasza ze mi dawał szanse.. No dobra . Minął tydzień. I sam napisał czy jestem na niego bardzo zła o to? Napisałam że nie mogę o nim zapomnieć czy coś w tym stylu. I teraz codziennie piszemy. Zawsze sam napisze.. Jest coraz buźki :* wysyła malutka mnie nazywa. Dziękuje mi za to że jestem. A ja nie wiem co robić? Angażować się w to? Czy nie warto. Na tym jednym spotkanie dał mi jeszcze buziaka. i wcześniej już też pisaliśmy. Cały czas mnie wspiera. Dziewczyny co robić? HELP!

Gość Oluch96
17. Chodzimy razem do liceum

No wiec sluchaj.. moim zdaniem chlopak najwyrazniej ma duze mniemanie o sobie.. wie, ze kiedy napisze lub kiedy ma na to ochote to Ty i tak bedziesz czekala.. powiedzial Ci "..i że mnie przeprasza ze mi dawał szanse..." ! hmm.. na dobra sprawe to powinnas mu PODZIEKOWAC ZA TA SZANSE ;/ a tak powaznie to olej go.. albo sprobuj bym bardziej zdystansowana.. odpisuj kiedy masz ochote i udawaj mniej dostepna.. pogadaj z nim szczerze, ze nie wiesz co sadzic o kolesiu, ktory ma takie zmienne podejscie do dziewczyn i moze niech sie zastanowi czy chce sie powaznie wiazac dlatego takie podchody i w ogole czy po prostu lubi poflirtowac. Ze Ty oczekujesz czegos wiecej i,ze jezeli nie jest w stanie tego Ci dac to podziekuj mu. Jest duzo fajnych chlopakow. Napewno znajdziesz normalniejszego :) p.s a tak w ogole, skoro chodzicie razem do liceum to postaraj sie ladniej sie ubrac, wymalowac, wyperfumowac i prowokuj go na przerwie. Zobaczysz bedzie latal za Toba ;) powodzenia.

Gość Jakuszka
to się w końcu go zapytaj czy chce sie angażować czy nie, nie jesteś uczuciowym pomiataczem, nie?

Gość Oluch96
postaram się;) A co do tego olewania go. Z tym gorzej. Ja nie mogę się powstrzymać by mu nie odpisać. Ciągnie mnie do niego.. I sądzę że jestem taką zabawką na pocieszenie. Bo z tego co wiem. To kręci z jedną laską ale dała mu kosza i teraz do mnie przyszedł..

Gość wstąp do ikea
no tak...byle bzdet i bajer a ta się łapie jak mucha na lep...gdzie masz głowę? w pupci?

No niestety jezeli faktycznie nie chcesz byc jego zabawka to zrob tak jak Ci radzimy. On widzi, ze latasz za nim wiec sobie igra z Toba.. jezeli faktycznie chce na powaznie krecic z Toba to on Ci to pokaze.. Ty tylko czekaj.. a smsowac mozesz z nim ale tak jak mowie, uwazaj..

Gość Oluch96
Dobrze;) Dziękuje bardzo za radę. :)

"skoro chodzicie razem do liceum to postaraj sie ladniej sie ubrac, wymalowac, wyperfumowac i prowokuj go na przerwie" - niezłe rady :-o. To szkoła, czy "ulica"?