Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obecna dziewczyna

Obecna dziewczyna mojego ex-chlopaka...

Polecane posty

Gość obecna dziewczyna

czy obecne kobiety waszych ex sa o was zazdrosne??? rozstalam sie ze swoim chlopakiem bo niepasowalismy do siebie, wyjechalam za granice ale utrzymywalismy ze soba kontakt sms czy tel, on poznal jakas dziewczyne i sie z nia spotykal, nawet mi mowil o niej ze jest o mnie zazdrosna,wyzywa mnie gada bzdury, nie mowil co ale moge sobie wyobrazic, mowil ze ma jej dosc i przestanie sie z nia widywac bo robi mu awantury o mnie mimo ze nie jestesmy razem, powiedzialam mu ze w takim razie przestane sie z nim kontaktowac skoro on sie z nia spotyka na powaznie, bo mi tego nie powiedzial,dalam mu rade ze rzeczywiscie lepiej urwijmy kontakt, po co ma mu robic awantury, a wiem ze on w koncu by ja zostawil, mysle dobrze zrobilam nieutrzymuje z nim kontaktu juz od 3 lat, mam meza, on wiem ze sie ozenil z nia wlasnie bo widzialam fotki na nk, ale co takiego mogla na mnie wygadywac ciekawa jestem, mam nadzieje ze nie czuje sie zagrozona juz teraz, zreszta nigdy bym do niego nie wrocila, a jak jest u was czy obecne dziewczyny waszych ex tez sie tak zachowuja...moze czasem rzeczywiscie lepiej urwac kontakt

Gość ciassteczko
jezuuu... rozpamietujesz jeszcze takie glupoty sprzed 3 lat? :O przestan zyc przeszloscia kobieto

Gość nie rozpamietuje ale
przypomnialo mi sie bo kolezanka miala telefony od wlasnie obecnej dziewczyny swojego bylego chlopaka ze dala im spokoj, a ona nic zlego nie robila, wiec to chyba dosyc czesto sie zdarza

Gość tak,lepiej
urwac kontakt

Gość Wiesz co, cos w tym jest
Bo moj ex zdradzil mnie ze swoja obecna dziewczyna. Jak sie dowiedzialam o tej zdradzie, wyrzucilam go z domu. Po kilku miesiacach zobaczylam, ze caluje sie z jakas panna, wiec chcialam ostrzec tamta, a ona wyzwala mnie od najgprszych. Od tej pory nie kontaktuje sie z nia, a z nim w ogole sie nie kontaktowalam. Tymczasem ona ma jakas obsesje na moim punkcie, podglada mnie na NK :o

Gość a ja miałam taaak
do mnie pisała narzeczona (po 2 miesiącach od naszego rozstania się zareczyli) mojego ex, że mam nie mieszać się w ich życie i mam im dać spokój. A najlepsze jest to że ja WOGÓLE nie mam z nim kontaktu. On coś tam od mnie pisał co umnie slychać ale ja mu nie odp bo moje uczucie do niego wygasło. Byliśmy razem 3 lata. Ale ją pojechałam jednym smsem i dała mi spokój. Patologia jakaś normalnie :o

Gość xxddxdxdddxxxx
bo faceci czesto pieprza bzdury,nie chce sie przyznac ze to on pierwszy do ciebie zagadal i napisal,wiec wymyslil jej historyjke ze to ty mu sie biedakowi narzucasz,a on nie wie co ma robic....pewnie znalazla jakiegos esa od ciebie lub do ciebie,lub chocby twoj numer...pamietaj,takie chisteryczne zachowania dziewczyn biora sie z kretactw facetow