Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmeliskax

Muszę posprzątać dom, i żeby to odwlec...

Polecane posty

Usiadłam na kafe, a wcześniej wzięłam prysznic, zjadłam śniadanie, oglądnęłam jakiś dokument w telewizji, zadzwoniłam do koleżanki i nawet przejrzałam album ze zdjęciami. WSZYSTKO byleby nie sprzątać :(

a ja już wyprzątałam cały dom :) powinnam teraz wejść pod prysznic ale mi się NIE CHCE :O

mam wannę ale nie mogę się wylegiwać, bo o 18 goście do nas przychodzą, mam dwie godziny na zrobienie się na człowieka a tak mi się nie chce

Znam ten ból :( Jestem chyba największym leniem w rodzinie.. ale na szczęcie nie mam żadnych planów na ten weekend więc zostanę sobie w domku :) Życzę udanej zabawy dziś wieczorem!:)

eeeeeeee ja bede jutro sprzatac caly dom ;] sobote mam od odpoczywania i ogladania tv :D jejeje

dzięki ale wolałabym wieczór z lampką wina przy telewizorze :) idę do łazienki

haha:D a ja wysprzątałam podobnie jak kaloria i powinnam iść już pod prysznic a mi się nie chce... a o 18-tej też przychodzą gośćie a ja wyglądem przypominam stracha na wróble

viviana chce Ci się tak na ostatni dzień? Ja w niedziele zawsze się relaksuję przed tym cholernym poniedziałkiem :D

''ostatni dzien'' a co to w poniedzialek umieram ??? hahaha zawsze sprzatam w niedziele bo wtedy nic nie ma w tv i moge spokojnie sprzatac, myc gary, okna, odkurzac i inne pierdoly ;]

Haha zabawne że przychodzą do was goście a wy siedzicie na kafe :D A co do pizzy to wolę zamawiać - nie muszę później ogarniać tego bałaganu w kuchni :D

Gość kumpela983843847547
lepiej dzis wszystko ogarnac niz jutro sie meczyc :) niedziela dzien wolny odwszelkich robótek leniuchy :)

Miałam na myśli ostatni dzień weekend'u :P Jak to nie ma nic w niedzielę? A taniec z gwiazdami? A ten program z Magdą Gessler? Tzn. ja osobiście tego nie oglądam ale zauważyłam że wielu ludzi ma fioła na punkcie tych wszystkich programów :o

ja tez miałam sprzątać tymczasem wybrałam sie tylko do żabki po fajki. cos czuje ,ze ten dzień będzie wyjątkowo ambitny.

eee sobota to dzien relaxu i zabaw. niedziele jest od sprzatania bo w niedziele nigdy nie ma co robic ani w tv nic fajnego, sklepy pozamykane... nuuuuuda ;p;]

Tak tak, właśnie się biorę za porządki :) Przyniosłam już odkurzacz, ściereczkę i spray do kurzu więc powoli powoli powinnam posprzątać :)

taniec jest zalosny wiec nie ogladam, gesslerowa jest dzis o 18 :D jutro powtorka... nic nie ma fajnego od rana do wieczora. wiec zawsze wtedy sprzatam potem jest na dobre i na zle, szpilki na giew, czas honoru - wiec tylko to w niedziele jest do ogladania ;D

Jak ja nie lubię 'na dobre i na złe'! nie lubiłam od pierwszego odcinka, a to jakby chciało zrobić mi na złość ciągnie się już laaaataaaami :o

no tak ale od pn do soboty zawsze sa ciekawe programy w tv, seriale wiec wtedy nawet nie mysle o sprzataniu tylko o tv :D a w glupia niedziele same bajeczki i filmiki dla dzieci albo jakies starocie wiec nic tylko sie jeb w leb i do sprzatania :D

hehe a ja ogladam kazdy tasiemiec:D wszystko co mozliwe:D ostatnio nawet jedna telenowele na tv4:D

już się wykąpałam, zrobiłam szybki makijaż, zostały mi tylko włosy do wyprostowania, mąż zajął się rozkładaniem stołu i nakryciem :) tak, że zdążę przed przyjściem gości wędliny na półmiski poukładać i inne pierdoły

pewnie, ze ogladam na wspolnej:D kazdy odcinek, dzisiaj nawet byl omnibus w poludnie :p moge ci co nieco strescic: roman przeprosil zuze, pogodzil sie z kamilem wreczyl im wycieczke, ignacego oodali porywacze (to byli ci co sprzatali wspolna), kinga wyjdzie za michala znow, antosie boli brzuch-podejzewam ze cos powaznego wyrostek albo cos bo dawno sie u nich nic nie dzialo, daniel skapnal sie ze wozi narkotyki w maskotkach, poszedl z tym na policje ale tamci nie wierza i czepiaja sie go itd :D