Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozszyfrowałem kobiety

dlaczego kobiety nic nie oferują

Polecane posty

mężczyznom poza seksem a wymagają 7-cudów świata od facetów? to bardzo smutne i nie sprawiedliwe :(

Gość a ile jest takich
co nawet seksu nie oferuja, darmozjady!

te kanapki i tą pralkę to pewnie tylko dla siebie umiesz obsługiwać sprostać to trzeba mieć komu , a nie jakieś szarej panience , których miliony naokoło

te co seksu nie oferują nawet to pewnie czekają na sypialnię ze złota i 4 ogierów na łóżku z baldachimem

Gość HołHołHoł
Autor to pewnie nieudolny prawiczek, który najeżdża na kobiety bo wie, że żadnej nigdy nie będzie miał

Gość koneser analno-genitalny
kobiety nie oferują niczego i dobrze o tym wiedzą gdyby nie miały piersi, pochwy i anusa nikt by się nimi nie interesował bo i po co? kobiety rzadko są dowcipne, prawie nigdy nie mają pasji, są płytkie, nudne, mają czesto trudne cechy charakteru jak zawiść, bezmyślność,kłótliwość, fochy,nastawienie na branie. Kiedys kobiety miały jedną pozytywną cechę: łagodziły napięcia, stanowiły ukojenie. Dzis są czesto agresywne, skonfliktowane z samą sobą, zdarza się ze niestabilnie emocjonalnie.

Gość Ha ha ha!
Następny sfrustrowany prawiczek na kafe:D

najbardziej mnie martwi ich niedojrzałość emocjonalna i chwiejność :( to naprawdę daje się we znaki coraz bardziej

Gość koneser analno-genitalny
do only be no one nie mowi się bardzo wiele, tylko wiele słowo wiele wyklucza słowo bardzo, nie jest więc konieczne jego używanie w tym ciągu zdaniowym. Chodziłas do podstawówki?

"kobiety nie oferują niczego i dobrze o tym wiedzą gdyby nie miały piersi, pochwy i anusa nikt by się nimi nie interesował bo i po co? kobiety rzadko są dowcipne, prawie nigdy nie mają pasji , są płytkie, nudne, mają czesto trudne cechy charakteru jak zawiść, bezmyślność,kłótliwość, fochy,nastawienie na branie." O swojej mamie/babci też tak mówisz? Musi być to dla nich przykre. Kiedyś mężczyźni byli męscy. Teraz są zniewieściali. I to bardziej, niż same kobiety.

żaden prawiczek , wręcz przeciwnie , tu nie chodzi o to , że nie można kogoś znaleźć , tylko o szarzyznę liczącą na to samo :(

Bo facet musi być facetem,to my musimy się opiekować kobietą,to my musimy im zapewnić bezpieczeństwo i konfort psychiczny.A one dają nam potomstwo które daje nam siłę i moc do tego aby jeszcze bardziej się w życiu starać.Dzięki naszej kobiecie i potomstwu jesteśmy twardzi jak stal.Nie ma takiej siły która by nas mogła złamać.Jak ktoś tego nie rozumie to znaczy że jest pipką a nie facetem,facet się cieszy jak może kobiecie zapewnić jej bezpieczeństwo i radość. Inna rzecz jest taka że dzisiaj kobiety są jakie są,i szkoda sobie nimi głowę zawracać,zresztą one i tak wolą arabów,turków i murzynów,więc po co im biały człowiek,im tylko chodzi i kolor skóry i o sex,więcej do życia nie potrzebują.

Nastazja Kinski męscy to ci ładujący węgiel lub koks łopatą do wagonów?

offerma no to się nie przejmuj i załóż o tym temat , będzie ciekawszy

Autorze czy to żeby facet mnie kochał, wspierał i żebym czuła sie przy nim bezpiecznie to jest 7 cudów świata? Może nie uogólniaj...

Nastazja Kinski sama mi napisz , bo zapewne czekasz na moja odpowiedź tylko po , to , żeby ją podważać lub wyśmiać , więc słucham

Nastazja Kinski skoro tak doskonale znasz cechy męskiego faceta więc je opisz

Gość a ile jest takich
"No to czemu nie mogłeś sprostać?" Żeby mozna bylo czemus sprostac, to trzeba sie tego najpierw podjac.

zła baba a co to według ciebie oznacza , co napisałaś? bo moze zupelnie coś innego niż się wydaje? i pewnie tak jest :O

Przecież to ty piszesz o definicjach i rozszyfrowaniach, a nie ja. I to raczej ty czekasz, by podważyć moje słowa. Mnie na takich gierkach nie zależy - mój czas jest cenny, nie stać cię na niego. Na temat mężczyzn mam swoje zdanie, choć nie generalizuję.

Autorze czy jakaś kobieta dała Ci ostatnio kosza może?

Nastazja Kinski Przecież to ty piszesz o definicjach i rozszyfrowaniach, a nie ja. I to raczej ty czekasz, by podważyć moje słowa. Mnie na takich gierkach nie zależy - mój czasjest cenny, nie stać cię na niego. Na temat mężczyzn mam swoje zdanie, choć nie generalizuję. staram sie rozwiązać pewne sprawy , a nie miec "swoich zdań" jak to same potraficie najlepiej dziękuję za uwagę p.s. polegaj na swoim zdaniu

brum na twoje nieszczęście niestety NIE dała

nastazja wzajemnie

A czmu uważasz, że to jest moje nieszczęście?