Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mozemorzemozemorze

Może ktoś wie? STUDIA

Polecane posty

Gość mozemorzemozemorze

Otóż kończę teraz jeden kierunek(licencjat). A 4 lata temu zaczelam inny, ktory po roku rzucilam. W indeksie mam wpis, ze pierwszy rok na pierwszym kierunku mam zaliczony ale nie mam tam zdanego jednego egzaminu. I moje pytanie jest takie: na jakich warunkach i czy w ogóle moge wrocic na ten pierwszy, porzucony kierunek po skonczeniu obecnego?

Gość niezalogowana furgonetka
myśle, ze nie ma znaczenia , ze juz coś skończyłaś, a czy Cie przyjma tam na 2 rok to nie wiem, zapytaj w dzikanacie

Gość mozemorzemozemorze
no wlasnie chodzi mi o to czy bede mogla np w sesji letniej zdac ten zalegly egzamin i isc na 2 rok czy bede musiala powtarzac 2 semestr pierwszego roku i dopiero wtedy wrocic:/

Gość glupota jest pytac sie
o takie rzeczy na forum ;/ kazda uczelnia ma wlasny regulamin ;/ Idz do swojego dziekanatu, albo lepiej DZIEKANA i porozmawiaj z nim.

Gość jak mozesz miec zaliczony
1 rok skoro nie zaliczyłaś jednego przedmiotu ? Poza tym dostalas pewnie jakies pismo uczelni o skresleniu czy cus ? Nie ? u nmie na uczelni jest tak, ze trzeba powtarzac semestr jak sie czegos nie zaliczylo.

Gość mozemorzemozemorze
w indeksie mam pieczatke i wpis ze "zaliczam pierwszy rok". i nie dostalam zadnego pisma...a to bylo 3 lata temu..