Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Motylllllll

Motyw przewodni.

Polecane posty

Gość ją nic nie ruszy
ja nie jestem żadna zia :) nie będę komentowała głupot pod moim adresem.

Jej... nie zaczynajcie znowu, nie nakręcajcie tej karuzeli. Możemy chociaż jeden temat prowadzić bez udziału gwiazdy ? Dziękuję, a teraz na temat :))

Gość OwocowyKrzakMalinowy
mam tutaj dla was ciekawą stronkę http://www.weddingplanner-online.de/shop/themes/kategorie/index.php?kategorieid=210 zaczerpniętą z http://www.yourweddingcompany.com nie jestem z tych co "cudze chwalicie swego nie znacie" bo dla mnie wystrój sal i motyw to świetna sprawa:) menu oczywiście z tradycyjnych polskich dań więc nic udziwnionego w tym nie widzę ;)

Gość kdvkmdslvm'sklmv
ją nic nie ruszy to ZIA!!!!!!!! zdradzilas sie z bukietem:D:D:D:D:D:D:D:D:D hahaha,czyli jednak nie polazalas:D:D:D:D:D tylko siedzisz i mącisz:D:D:D:D

Gość OwocowyKrzakMalinowy
specjalnie zmieniłam nicka na tego żeby był jasny dla wszystkich, nie jestem żadną zią chcę zwyczajnie popisać z dziewczynami już nawet tego nie można?

W 2012, na razie tak sobie tylko przeglądam z nudów, za rok już nie będzie na to czasu, niedługo zaczynam pisać pracę mgr, potem brona ... A Ty kiedy ? Cudne te zdjęcia ...

myślimy nad 2012 wiosna :D o ile to się nie przesunie bo jest kilka powodów które mogą to uniemożliwić, na chwilę obecną. Kiedyś całkiem przypadkowo natrafiłam na takie stronki ślubne jak szukałam bukietu dla siebie gdy miałam być druhną ;) całkiem ładne i przyzwoite są te wystroje

To tak jak u mnie, na razie wstępne plany :)) Robiłam już kilka zestawień kosztów, przy pomocy kalkulatora ślubnego. Co chwila wychodzi inna kwota, eh ...