Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdaaaSmutna

Mój facet po 4 latach zwiazku okazał się totalnym dupkiem......:( :( :( :( :(

Polecane posty

Gość magdaaaSmutna

juz po 2 tyg. od rozstania znalazł sobie jakąś siksę (17 l.) której na nk wypisuje pod zdjeciami między innymi : ślicznie kochanie moje :O skarbie :O no ok ale żeby kochanie moje?? a ona do niego tak samo :O i jeszcze specjalnie nie zablokował galerii :O żebym sobie mogla poczytac ... aha wiem na 100% że wczesniej sie z nia nie spotykal .... Przyczyna rozstania było to że po pewnej kłutni (nie odzywalismy sie do siebie w tedy tydz. przyjechal do mnie w sobote zapewnial ze kocha , ze jestem ta jedyna , ze teraz wszystko postara sie naprawic , ze chce dzidziusia i slubu :O (odjechał odemnie dopiero w niedziele) .. nie odezwalam sie do niego w pon.bo nie mialam nic na koncie w tel. pozniej wchodze we wtorek na jego nk . a on tam do obcych dziewczyn podbija :O zeby mu nr. tel dały :O aha ja mam 20 lat a on prawie 23:O Wszyscy faceci sa tacy beznadziejni ??????????????

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Wszyscy faceci sa tacy beznadziejni ?????????????? nie

haha standard moj po 2 latach, wypisuje sobie komentarzyki na fb ze swoja byla, z ktora nie mial kontatku ladnych pare lat, ale przeciez "nagle wpadli na siebie na ulicy" mimo ze ona mieszka w wiedniu... smiechu warte

Gość ghkhjbkbk
Niech zgadne .Z soboty na niedziele pewnie Cie rznal jak bura suke.Nastena naiwna idiotka .....

Gość magdaaaSmutna
bo jak to zobaczyłam to nie wiedzialam czy sie smiac czy płakać ... a co mnie najbardziej rozbawilo przyjechal do mnie w piatek zeby mi aparat zabrac co mi go na 19 urodziny podarowal :O

Gość Sierżant Jęzor
a co ma sobie żałować

Gość zmienil na lepszy model
jak ten stary byl beznadziejny ;-) Sytuacja jak z samochodem.

Gość magdaaaSmutna
nie, nie jest mi żal ale stracilam szacunek do facetów przez tego goscia :O i jeszcze jak mi mowil ze chce dzidziusia :O kurde on byl jakis pierdolniety bo naprawde by mi go zrobil jak bym wyrazila zgode .. wiem co mowie :O heh a na 2 dzien pewnie wszedl by na nk i dalej wypisywac do jakis dziewczyn no bo przeciez wiedzial by ze w tej sytuacji bym go nie zostawila :O

Gość magdaaaSmutna
heh że ja niby taka beznadziejna no nie wiem bo teraz to od facetow sie nie moge opedzic :) raczej to facet niepoczytalny :O

Gość magdaaaSmutna
miałyscie podobne akcje ze swoimi dziewczynami ??? bo teraz sie zastanawiam czy cała ich rasa ;) jest taka :O oj a jesli chodzi o zaufanie no na 100%juz nikomu nie zaufam

Gość magdaaaSmutna
*miało być ze swoimi dziewczyny ;) piszę w nerwach .. i tak jakos bez ładu i składu .. bo dopiero co zobaczyłam te heh"miłosne wyznania" mojego exa ...

Gość magdaaaSmutna
nikt mi juz nic nie napisze :( :( kurcze tak mnie kusi zeby do niego zadzwonic i mu wygarnac wszystko co o nim mysle :( myslicie ze to dobry pomysl??

Gość magdaaaSmutna
kładę się na panelach i udaję dywan

Gość magdaaaSmutna
heh z domu nie bede wychodzila bo zaraz kolega przyjedzie ;) ale wkurwil mnie na maxa bo robi ze mnie posmiewisko wsrod znajomych :O swoim glupim i dziecinnym zachowaniem...

Gość ggdgftijty
miej na niego wyjebane. to najlepszy sposób. jeszcze przyjdzie na kolanach :p

Gość magdaaaSmutna
no niby mam .... ale czujecie to pisać do kogos kochanie po 2 tyg. mi by nawet takie cos przez mysl nie przeszlo .. wole zeby tutaj nie przyłazil :O bo zal mi go :O

oj bo musi na siebie zwrocic uwage, podbudowac sie, a wie ze Ciebie to zaboli... ja juz tyle takich akcji przezylam, ze nic mnie juz nie zdziwi naprawde... wyjebane po calosci

Gość wszystkie takie same
magdaaaSmutna "z. przyjechal do mnie w sobote zapewnial ze kocha , ze jestem ta jedyna , ze teraz wszystko postara sie naprawic , ze chce dzidziusia i slubu" dzidziusia i ślubu,dobre to ,odezwała się kolejna nawiedzona infantylna lola,hahahahaaa

Gość magdaaaSmutna
hah ale mi naprawde daleko od checi posiadania tego dzidziusia i papierku :O