Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinaMalina

O co mu chodzi.Prosze powiedzcie co myślicie. Kłótnie

Polecane posty

Gość MalinaMalina

Hej! Rozstałam się ze swoim pierwszym chłopakiem pare miesięcy temu. Dokładnie to on mnie rzucił po 5 latach mimo, ze był bardzo zakochany. Teraz twierdzi, ze juz mnie nie kocha. Poznał ina ale to nie wyszło. Nie rozmawiają juz ze sobą. Wydaje mi sie ze ona wpłynęła na nasze rostanie. Teraz czasami sie widujemy. On za każdym razem zaczyna mnie całować. Po rozstaniu jeszcze nie raz sie pokłóciliśmy. On za każdym razem kiedy zaczyna być między nami sympatycznie i potrafimy rozmawiac zaczyna się kłócić i być wrogi. O co w tym chodzi waszym zdaniem? Dodam ze byłam jego pierwsza miłościa

Gość MalinaMalina
Odpowie ktoś co mysli?:)

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
chyba nikt z nas nie wie co się dzieje w jego popapranym móżdżku

Gość MalinaMalina
Dokładnie on ma popaprany móżdzek:) Nie wiem dlaczeog raz mówi, ze jestem jego przyjacielem a potem się tak nagle odbija w drugą stronę

Zerwaliście ale dajesz mu się całować? Ja nie utrzymuję kontaktu z byłym i to jest zdrowe. Nie zaczniesz nic nowego jak będziesz się trzymać starego. Jak raz nie wypaliło to drugi też się nie uda

Gość MalinaMalina
Niestety go kocham:( Chco tym wszystkim zapomniec ale jest cięzko ni umiem nie utrzymywac z nim kontaktu:(