Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiskix2

Proszę o porade :(

Polecane posty

Gość kiskix2

Drogie kobietki proszę Was o porade. Powinnam 02.12 dostać okres, dzis jest 4.12 okresu nie ma.. 27.11 kochałam się z moim chlopakiem z zabezpieczeniem(prezerwatywa) wszystko bylo ok, a takze byly to raczej moje dni nieplodne. Stosunek byl bardzo krotki, poniewaz sa to nasze poczatki. Boje sie ze wzgledu na ten spozniajacy sie okres. Moj chlopak mowi ze zajscie w ciaze bylo nie mozliwe. Czy spoznienie mojego okresu moze byc spowodowane tym, ze w ostatnim czasie sie odchudzam i schudlam przez miesiac 5kg. ?? Dodam jeszcze ze od jakis 2-3 dni nie wydziela mi sie sluz, jest go bardzo malutko. Prosze o jakies rady, dodam ze jestem pelnoletnia bo czytajac na roznych innych forach wszyscy mysla ze osoba piszac takie rzeczy jest dzieckiem. A ja poprostu nie wiem co mam robic, strasznie sie stresuje, slyszalam ze to zle wplywa na to zeby pojawiła sie miesiaczka. Pozdrawiam i prosze o szybkie odpowiedzi :((

Gość Studenteczkaa
No pewnie, ze to przez to odchudzanie, nie martw się, jak nie dostaniesz go jeszcze przez jakiś czas. Ja ostatno się nie odchudzałam i spoźnił mi się 15 dni. Nic się nie martw, na pewno nie jesteś w ciąż y :)

Gość kiskix2
KOlezanki tez mi radza zebym sie nie martwila, ale to jest silniejsze ode mnie. Siedze caly czas przegladam jakies fora, mam jakies schizy juz i wymyslam sobie dolegliwosci. Zmartwil mnie ten sluz, bo czytalam ze przed okresem nie powinno byc sucho..

Gość kiskix2
Dziewczyny, prosze o wiecej wskazowek. A kolezance bardzo dziekuje za szybka reakcje :)

Gość biolog1964
Nie puszczaj się panno puszczalska nie będziesz mieć problemów. Myślisz, że możesz grzeszyć bez skutków.