Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touch me with a gentle breeze

ładna czy nieładna ? na ile lat wyglądam i co byscie o mnie powiedzieli? :)

Polecane posty

przysięgam że te wszystkie co na voila wrzucilam to jestem ja :) to skoro tak inaczej wygladam na kazdej fotce to może miałabym szanse np. na top model? (myslalam żeby isc ale czy sie nie zbłaznie? waze 49 kg przy 170 cm nadam sie? )

Gość brrrrrr
taaa

Gość to juz sa kpiny
za niska i za gruba. fuj na tym pierwszym zdjeciu na ktorym gowono bylo co widac fajnie wygladalas ale na tych dalej widac twa prawdziwa twarz- czyli nic ciekawego, ponizej przecietnej :/ fu

Gość a mogłabyś dać zdjęcie
gdzie widać Ciebie całą, tzn. sylwetkę? bo tak to ciężko ocenić, bo na kazdym zdjęciu wychodzisz inaczej.

w ubraniu ? :D na fotkach z cała sylwetką twarz wychodzi mi zwykle szpetnie bo zrobię jakąs krzywą minę:P poszukam a za nieprzychylne opinie również dziękuję:) to miłe ,że uwazasz 49 że to dużo, sama pewnie ważysz 30 :D

Gość to jeszcze ja
nie umiesz się malować, masz dziwne usta (jakiś taki grymas nimi obleśny robisz, nie wiem, może miało być zmysłowo, ale nie wyszło). Porównując Twoje ostatnie fotki ze zdjęciami tej fotomodelki, po której tak tu jedziesz, to Twój chłopak ma rację. Ona w makijażu wygląda jak piękna kobieta, Ty jak wymalowana galerianka. Do top model możesz iść - przynajmniej wiem, że będzie wesoło jak Cię zjadą na castingu;)

Gość a mogłabyś dać zdjęcie
w ubraniu, w ubraniu :P

no tak jej robią fachowcy , ja nie umiem sie malowac , dzieki mojemu wspaniałemu exowi straciłam wiele szans na sesyjki , faceci ... jedna wychwalają a jak druga chce tak samo to nie masz siedziec w domu dajcie spokoj , też se możesz pod nią zwalać, i tak nie masz szans, tak jak i moj ex :) ta panna przecież go nie chciała on sie tylko zabujał i został sam w rezultacie :) . także nie masz sie czym podniecać tak samo byś skończyl. ja przynajmniej mam niską samoocenę i nie jestem zbyt wybredna jesli chodzi o facetów :D

a co zjeżdzania na castingu - zjechali tam Sudakowską która pewnie dla Ciebie byłaby boginią (sądząc po wyrafinowanym guscie a la CKM ) :) bo ma wielkie cycki i piekne usteczka botoksowe o dziwo ona z wielkim hukiem wyleciała z top model :) a przeciętne normalne laski zostały ;] zresztą tak tylko mówię, i tak nie pójdę więc się nie pośmiejesz ;]

Gość co ty gadasz
o boze sie nie podniecaj ze wazysz 49 kg jakbys miala 5 cm wiecej to by byl dobrze ale przy takim wzroscie to 45kg!!!!!!!!!! i za niska nna top model wiec nara :| rzeczywiscie obrzydliwy makijarz jak jakas z bazaru jak sie nie umie to sie nie maluje

Gość co ty gadasz
wiesz kim w ogole jest modelka? to nie jest jakas gruba dupa z botoksem w ustach i silikonami w cyckach :| a ta dla ktorej cie chlop rzucil ma twarz jak pies i dupe jak murzynka

Gość gegel
www.twojamiss.pl. Jeśli tak szukasz poklasku to pomyliłaś portale :)

Gość to jeszcze ja
nie napinaj się tak, przecież sama prosiłaś o porównanie z nią. Chyba, że liczyłaś na peany na swoją cześć - jeśli tak, to trzeba było zostać przy pierwszym zdjęciu, gdzie mało widać i nie czego komentować... I za mądra też chyba nie jesteś - przez chłopaka nie umiesz się malować, przez chłopaka nie zostałaś modelką, przez chłopaka nie zrobiłaś kariery... Na smyczy Cię trzymał? To z jakimi ludźmi się zadajemy świadczy o nas samych;) I jestem kobietą, niczym się tu nie podniecam - czysta ocena tego co widzę. Na zdjęciach wyglądasz na maks. 19 lat, wypowiadasz się jakbyś miała 15, nie trudno zgadnąć, że młode z Ciebie dziewczę.

och żeby ci żyłka nie poszła ;) nie jestem gruba, prawie mam żebra na wierzchu, no ale ciekawe ile Ty ważysz , lepiej pokaż fote bo sie okaże że sama masz nadwagę 20 kg :D vo psać że masz 180 cm wazysz 15 kg to kazdy moze nie zamierzam popaść w anoreksję znam swoje BMI a jak już tak chciałaś mi dogryźć , to trzeba było napisać, że śliczna z niej niunia. no nie jest to modelka. ona ma 167 cm...

Gość co ty gadasz
tak to sie chwalisz jak malo wazysz a jak juz cokolwiek napisalam ze to wcale tak malo nie jest to juz bulwers jaka to ja musze byc gruba wstaw focie pewnie masz nadwage to nie ja jestem tutaj oceniana tylko ty. sama chcialas no to masz :| przy takim wzroscie 5kg w ta a w tamta to jest definitywna roznica :|

Gość to jeszcze ja
śmieszna jesteś, pokazujesz tu fotki jakiejś modelki licząc na to, że ją ukamienujemy, a do Ciebie będziemy się modlić. Za kilka słów prawdy na swój temat, obrażasz się jak małe dziecko. Trochę dystansu do siebie nie zaszkodzi. Nie obchodzi mnie ile masz wzrostu i jak mocno jesteś od niej wyższa - oceniłam twarz. Mój wyrafinowany gust nie pozwala mi też na zachwyt nad Twoim jakże barwnym makijażem i rozwianym włosiem, wybacz;) Może tamta laska na pierwszym zdjęciu nie wygląda za dobrze, ale na drugim - rewelacja. I nie widać na nim powiększonego biustu, ma dziwnie wydęte usta, ale Ty też swoimi robisz jakieś grymasy;)

temat mi zboczył trochę... nie wiem czego chciałam, ale widze, że pierwsza fotka była korzystna to bede jej używac :P gdzie ja się napinam, po prostu wkurzają mnie osoby co mówią takie rzeczy o kg... myslalam że napiszecie po prostu że tamta ładniejsza ale ja wygladam na np. milszą , bardziej swojską itp . :) o dziwo nie potrzebuję łatki seksi mięcha do rypania jak inne laski fotke zaraz wrzuce sylwetki i bede czekac na wredny komentarz tej uszczypliwej osóbki :)ciekawe czy napisze że jestem gruba :D

nie rzucam się to Tobie pierwszej puscił nerw :D ja jestem spokojna, poznałam świetnego faceta,ale nadal mam kompleksy z powodu tej sytuacji z byłym i tą laską. co do ust - tamta ma ładne a ciągle sie krzywi i nie uśmiecha jakos zbyt, a ja może i mam grymas ale Bozia mi dała brzydkie usta więc nie ma porównania... prosze ciśnij mi dalej :D http://www.voila.pl/179/lsjao/index.php?get=1&f=1 ile mam nadwagi ? :D

oczekujęodpowiedzi że wyglądam jak pokurcz (170 cm to ściema była :D ) że mam niemodną torbe i ubieram sie jak galerianka ? :) luxio i pewnie nie mam wcięcia w talii ... grube uda i coś jeszcze ?:P

Gość co ty gadasz
to po co dawalas swoja wage i wzrost? chcialas uslyszec "ale jestes cudowna i jaka chuda nie to co ta paszczurzyca-modelka" nie ze mna takie numery

Gość to jeszcze ja
może jakbyś tylko wrzuciła fotę i się już nie odzywała... Ale czytając to co piszesz i jak piszesz, na pewno nie jesteś miłą osobą. Myślę, że jesteś mocno zapatrzona w siebie, masz sporo kompleksów, ale spychasz je pod mały narcyzm. Szukasz poklasku, a jak go nie dostajesz, to się złościsz i atakujesz ludzi. To jak piszesz o tamtej lasce ze zdjęcia... Rozumiem, że chłopak się na nią zapatrzył i Cię to boli, ale na bogów, to chłopak jest idiotą (albo i nie, trudno stwierdzić czytając ten temat;)) i to do niego powinnaś mieć żal, a nie do panny ze zdjęć. Przecież Ci go nie odbiła.

Gość co ty gadasz
kto to ma byc? wiesniacki t-shirt, wsiunskie okulary; grube uda; krzywe palce, brudne stopy i jeszcze ten armani z tylu jakbys miala dopiero co z niego wychodzic taka z ciebie gwiazda :|

wiem, że mi go nie odbiła, ale nie lubię takich osób, myśli że ma urodę to moze mieć wszystko że świat należy do niej, no ale nie wyzywam jej od dziwek ani nic, no nie jej wina, że ładna...ja mam kompleksy i jestem narcyzem zgadza sie ... ciekawe jak wy byście się czuły :(

Gość to jeszcze ja
heh, gruba na pewno nie jesteś - figurę masz super. Stroju nie skomentuję, zawsze przecież można się przebrać;)

Gość co ty gadasz
o boze teraz chcesz z siebie ofiare losu zrobic? bo nie masz urody to mam ci powiedziec ze jestes ladna? ze sie nie zesraj. jestes brzydka i tego nie zmieni. zachowujesz sie zalosnie ona na pewno potrafi go zaspokoic wizualnie i intelektualnie a nie to co ty :|

no i widzisz podpuścilam Cię ... nie ja jestem na fotce ale pojechałas :)

Gość to jeszcze ja
To co, porównując się do niej na takim forum chcesz się jeszcze mocniej zdołować? Podlecz kompleksy w jakiś inny sposób i tyle.

heheh to nie pisz ,że jestem ładna, nie muszę ci się podobać, zresztą piszesz głupoty , że mam grube uda? :o o losie... nikt mi tego jeszcze nie powiedział, nawet osoby które mnie nie znoszą także idiotka jestes :D nie naskakuje, po prostu wiem co mam w sobie złego co dobrego, ud grubych nie mam

Gość co ty gadasz
co to za roznica czy to ty czy nie?

wg mnie ładna kobieca i masz coś w sobie nie każdemu sie będziesz podobałą dla niektórych będziesz aniołem pozdrawiam i wiedz że faeci nie lubią zaompleksionych kobiet