Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpital dzieciecy na Langiwicz

Szpital dzieciecy na Langiewicz Kielce ... JAkie warunki ?

Polecane posty

Gość szpital dzieciecy na Langiwicz

Witam . mam skierowanie z corka do tego wlasnie szpitala na oddzial chirurgia dziecieca prosze napisac czy matka ma pokoj i lozo razem z dzieckiem ? Czy trzeba sobie kupowac lozko lub spac pod lozeczkiem dziecka tak slyszalam prosze o szybka odpowiedz bardzo dziekuje

Gość mama kingusi
witam moja córeczka miała tam operowana przepukline co prawda 2 lata temu,my nie mielismy osobnej sali,chyba mozna wykupic boks ale u nas było to zbedne poniewaz mielismy tzw chirurgie jednego dnia czyli rano zabieg a o 22:00 juz bylismy w domu.Teraz kolezanka była tam z synkiem to sie nic nie zmieniło,ogólnie opieka super,dobrzy lekarze,bardzo miłe pielegniarki.Polecam

Gość szpital na langiewicza
aq powiedz mi jeszcze gdzie kolezanka spala z dzieckiem jak byla .?? Moja mala ma 11 miesiecy

Gość mama kingusi
Tez nie spała bo to była chirurgia jednego dnia,ale jak byłam to matki sobie wykupowały boksy i miały łózko dla dziecka i dla siebie.a co córeczka bedzie miała za zabieg?

coreczka ma cos z brzuszkiem i pani doktor wlasnie wyslala nas na chirurgie dziecieca na langiewicza my mieszkamy 60 km od kielc i nie wiem co moze mnie tam czekac

Gość mama kingusi
ja tez mieszkam 60 km od kielc w strone jedrzejowa a Wy?Nie bój sie ja tez miałam stresa ogromnego ale naprawdę tam jest mnóstwo dzieci,takie zabiegi mają na porzadku dziennym,przed zabiegiem jest szereg badan,np echo serca czy moze miec znieczulenie ogólne,poza tym tam jest taka zasada ze najmłodsze dzieci ida pierwsze na zabieg wiec potem maja z głowy,moja miała 14 miesiecy i poszła pierwsza.

ja mieszkam w ok staszowa . Moja mala w sumie nie bedzie miec zadnego zabiegu tylko poprostu od 4 miesiecy ma cs z brzuszkiem z jelitami .. meczy sie steka i nic zmieniona ma diete a i tak niestety to samo sie dzieje ... najbardziej mmnie nurtuje to ze jak kaza nam zostac na dluzej a mam spac na krzesle to padne tam po jednej dobie ... a maz nie moze byc ze mnabo pracuje a codziennie dojezdzac tez nie moze :(

Gość mama kingusi
wykup sobie ten pokoik i juz albo w najgorszej sytuacji dostaniesz jakis materac i juz...w sumie to moze tesciowa czy mama czasem Cie podmieni zebys sie umyła czy pojechała na chwile do domu?

niestety nie da rady moja mama sama ma male dzieci jeszcze bo 5 letniego i 8 miesiecznego wiec nawet nie bedzie miala jak przyjechac tesciowa z nowu nie jest zmotoryzowana pozatym jest schorwowana jestem zdana na siebie ..

a wiesz jaka jest cena takiego pokoju ??

Bardzo Ci dziekuje jestem spokojniejsza jak mowisz ze lekarze i pielegniarki w porzadku :) Bardzo jestem Ci wdzieczna dziekuje :)

Gość mama kingusi
oj nie ma za co w razie pytan pisz- malwinakinia@interia.pl daj nzac jak poszło,powodzenia i nie martw sie!Tam jest nnaprawdę w porzadku!

Gość szpital dziecięcy langiewicza2
Leżałem w tym szpitalu co prawda nie wiem jak jest z dziecmi ale moge powiedziec że lekarze i pielęgniarki są bardzo mili i uprzejmi bardzo chcialbym tam wrócic ale tylko poleżec : }