Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zip

Poprzedni partner zniechecil moja dzieczyne do seksu analnego

Polecane posty

Gość zip

Jestem z dziewczyna dosyc dlugo.Malzenstwo w planach, zycie seksualne wspaniale,rozumemy sie super.Pojawil sie jeden problem,ona wie ze lubie eksperymenty lozkowe.Rozmawialem z nia o seksie analnym,dostalem odpowiedz "NIGDY".opiero po jakims czasie dowiedzialem sie dlaczego.Spotykala sie z 10 lat od siebie starszym facetem (pochodzi z Indii,to nie problem),uprawiala z nim seks analny.Wiem tez ze facet podchodzil do tego bez namyslu nabawiajac ja bolu i hemoroidow.Odnosze wrazenie ze facet mial ochote sie tylko pobawic bez zwracania uwagi na nia.Pragne i marze ja przekonac ze milosc grecka jest czyms przyjemnym i wymagajacym zrozumienia partnerow.Kochajac sie z nia, ona niechetnie podchodzi nawet do pieszczenia posladkow.Czasami podaje rozmiar mojego czlonka jako argument-ze "moge ja rozerwac"a ja nie jestem Apollo.Moje pytanie brzmi - czy istnieje jakas mozliwosc by ja naklonic chociaz do proby i rozwiania jej zlej opini na ten temat.Wczesniej uprawialem seks analny i partnerki zawsze chcialy wiecej.Pomozcie.Nie chce by dziewczyna zyla w kompleksach a ja w swiecie masturbacji,myslac ze moze kiedys.

Gość teska44
a nie mozesz doopic normalnie po co ci anal

Gość zip
Moge, ale tez lubie masowac jej posladki, ktore sa po prostu piekne.