Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jolawidzimisia

nowy facet w pracy

Polecane posty

od niedawna pracuje u mnie w pracy nowy chłopak - jak go zobaczyłam pierwszy raz to aż mi się oczy zaświeciły- bardzo mi sie spodobał, pracujemy razem na dziale, poznalam go i jest swietny, sympatyczny, pomocny itp. tylko.... ma zonę i na dodatek dziecko , kurcze caly czas o nim mysle, zakochalam sie i niewiem co teraz . przyznam sie ze próbuje z nim flirtowac, zagadywac , ale ciężko idzie bo on w sumie cały czas gada o tej zonie albo dziecku. juz nawet wymyśliłam ze mi auto sie psuje , zeby popatrzyl do niego i poszedl , sprawdzil no i powiedział co i jak z tym autem i tyle kurcze juz nie wiem jak tu zagadywac do niego

ja jestem nowoczesna dziewczyna i żyjemy w takich czasach ze sa rozwody- i nie mialabym zadnych skrupułów zeby odbić jej meza. Tylko jak to zrobic - doradzcie, problem w tym ze ja tą jego zone widzialam raz jak przyjechala pod pracy no i to tez jest problem bo ona jet bardzo ładna - taka laleczka, ale mam nadzieje ze jest jakims pustakiem i on bedzie chcial mnie

ostatnio jak taka sniezyca byla - to powiedzialm mu ze sie boje wracac autem w taka pogode bo od niedawna mam prawo jazdy i spytalam czy by mnie mogl podwiezc do przystanku a on sie zgodzil , i jak wyszlismy z pracy na parking do auta to on odrazu zadzwonil do tej zony ze juz wraca i cos tam chwile pogadali i odrazu powiedzial ze go znajoma z pracy poprosila zeby ja podwiozl i ze bedzie z 15 min pozniej - paranoja jakas - tlumaczy sie - a przeciez mogl nic nie mowic

Gość amalettaa
coraz gorsze te prowokacje... :D

Gość jatamsmialo
głupia prowokacja - kiepski projekt 0/10