Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facettakinormalny

Do Kobiet mam pytanie

Polecane posty

Gość Facettakinormalny

Historia wygląda tak. Rozstałem się z Kobietą ale po 3 miesiącach ona sie odezwała i utrzymujemy kontakt. Ma teraz kłopoty więc jej pomagam. Zaproponowałem że kupię dla jej dziecka prezent na święta albo dołożę się do prezentu i tak mi opisała. Zaskakują mnie twoje wiadomości. Napiszę Ci jutro co chciałby i możemy się spotka. niepotrzebnie zawracasz sobie głowę ale dziękujemy.......Nie rozumiem zwrotu "niepotrzebnie zawracasz sobie głowę" nie mam pojęcia o co jej chodzi i jaki jest tego kontekst, chce żebym sobie ich odpuścił czy mnie sprawdza jak zareaguję. Proszę o opinię Kobiety.

Gość MariaaaMagdalenaaaa
ona cię nie tyle sprawdza ale jej głupio i tak gra z tobą żeby nie wyszło,że jej zależy a tobie nie

Gość sncksed
Facettakinormalny Twoje dziecko?Jezeli tak,to rozumiem,ze chcesz kupic dla niego prezent,ajezeli nei twoje to jestes frajerem :-)

"niepotrzebnie zawracasz sobie głowę" napisała po to, żebyś zaprzeczył :-) a czemu się rozstaliście? jeśli utrzymujecie kontakt to może jeszcze coś was do siebie ciągnie, co?

podpinam się pod komentarz sncksed'a Jeżeli to dziecko nie jest twoje, to jesteś frajerem.

Gość milusinskaakol
to jest z serii zaprzeczen,zebys to przemyslal,zeby Cie dopadla refleksja zastanowil sie jak teraz 10 razy nad zdaniem,a najwazniejsze poczucie winy.tysiace razy sie spotkalam,ale od strony przyjaciolki. zebys wykazal sie ze Ci zalezy

Gość Facettakinormalny
MariaaaMagdalenaaaa uważasz że jej na mnie zalezy?? bo ja to dziwnie odebrałem....tak jakby to dla Niej nic nie znaczyło..."nie zawracaj sobie głowy bo i tak to mało znaczy" pisze to tak jak zrozumiałem jako facet.

Gość Facettakinormalny
Pisałem jej że zalezy mi na nich obojgu ale pisałem tak jakby wynikało że chciałbym aby byli szczesliwi i tyle nic więcej...trochę trzymam dystans.

Gość Enafant Terrible
nie , wcale jej nie zalezy jestes jej potrzebny , a napisała tak , abys zaprzeczył pociagnie jeszcze z Ciebie co się da i kopnie Cie w doope zycie :(

Gość sncksed
Facettakinormalny czy ty jestes jakis niedorajda zyciowy,jakis garbaty ,ze zadna wolna ,bezdzietna pani cie nie chce,ze chcesz powrotu do kobiety majacej nie twoje dziecko? Ona sie do ciebie odezwała,bo potrzebowała pomocy jak sam napsiałes.Ona wyczuął w tobie frajera i i wykorzystuje cie normalnie.

Gość Facettakinormalny
milusinskaakol jakie poczucie winy to w sumie ona mnie zostawiła z niczyjej winy tak mozna powiedzieć,,,bała się chyba że jej były mąż odbierze jej dziecko bo jest bez pracy.

nie , wcale jej nie zalezy jestes jej potrzebny , a napisała tak , abys zaprzeczył pociagnie jeszcze z Ciebie co się da i kopnie Cie w doope zycie :(

Gość Facettakinormalny
Nie miałbym problemu ze znalezieniem kobiety, nawet są chętne, ale to nie o to chodzi. ta Kobieta jest cudowna i dlatego mi na Niej zalezy a to że ma dziecko niczego nie zmienia, pokocham także jej dziecko, które mnie bardzo lubi z resztą.

Gość sncksed
Facettakinormalny ;-) tak,cudowna ,bezrobotna matka wychowujaca dziecko ;-) chyba cudowna w łzku i tym cie ujeła,po prostu ma ciebie za frajera i tyle :-)

Gość Facettakinormalny
Sam zaproponowałem jej pomoc a przyjęła ją po pewnym czasie. I nie śpimy ze sobą.

Gość sncksed
Facettakinormalny ale spaliscie chyba ze soba :-) A ty zaproponowałes pomoc :-)n po co,zeby ja kupic :-) musisz byc nieźle zdesperowany :-)

Gość MariaaaMagdalenaaaa
jak samotna matka to juz musi bc "cudowna" tylko w łóżu a co to za stereotyp???

Gość grecik///
nie kumam ,chcesz zrobic dziecku prezent to idz do sklepu i to zrób ,poco stawiasz ja w glupiej sytuacji ,co ma ci napisac kup ... raczej tego noe zrobi dala ci sygnal i tyle a co zrobisz to twoja sprawa ,a rady typu nie ma innej bezdzietnej fajnej itp ,itd darujcie sobie to jego sprawa dlaczego i po co coo cooo nie

Gość MariaaaMagdalenaaaa
sncksed - jesteś straszny

Gość nic juz nie rozumiem
MariaaaMagdalenaaaa sncksed - jesteś straszny a Ty co, zgodnie z przysłowiem " uderz w stół..." :P? ma racje jak wiekszosc

Gość Facettakinormalny
Sam nie wiem co o tym myśleć. Chciałbym aby jej na mnie zależało i dlatego tak delikatnie do tego podchodzę. Chciałbym aby powoli zaczęło zależeć jej na mnie tak jak kiedyś.

Facettakinormalny Sam nie wiem co o tym myśleć. Chciałbym aby jej na mnie zależało i dlatego tak delikatnie do tego podchodzę. Chciałbym aby powoli zaczęło zależeć jej na mnie tak jak kiedyś. to wspaniale , ze masz takie dobre serce i jej pomagasz w tych jej kłopotach, ale nie rób z siebie frajera, bo sie przejedziesz po co Ci to ?

Gość Facettakinormalny
A ty nie zrobiłbyś wszystkiego dla Kobiety na której ci zależy?

Gość nie chce Cie klopotac
jest mile zaskoczona, ale nie chce zeby to byl dla Ciebie problem na pewno nie chce zebys sobie odpuscil cieszy sie z Twojego pomyslu, ale nie chce zeby to byl dla Ciebie klopot

dla kobiety nie :D pomoglabym z czysto ludzkiego odruchu, na tyle na ile trzeba , ale bez angazowania sie , liczenia na powroty i robienia z siebie dojnej krowy

Gość sncksed
Facettakinormalny jestes niesamowitymfrejerem:-) baba bezrobotna a ty jej pomagasz ;-) chłopie ja do pracy trzeba wygonic,nawet do sprzatania ulic aby na siebie is woje dziecko zapracowała ,a nie pomgac jej :-) Ona odezwała sie do ciebie bo wiedziała ze ty frajer i jej bedziesz pomagał.Ona niby nie chce,ale jednak ma nadzieje,ze jej bedziesz pomagał :-) Ona wykorzytuje ciebie bo wie ze nadal cos tam do niej czujesz . Frajer do potegi entej :-) i pisze ci to kobieta

Gość Facettakinormalny
Ona nie chciała tej pomocy...proponowałem jej kilka razy i dopiero po długim czasie zgodziła się ją przyjąć.

Gość Facettakinormalny
nie chce Cie klopotac dzięki za odpowiedź. Psychika Kobiety jest dla mnie nieodgadniona.