Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxx-77

Czy ktorys z waszych partnerow mial problemy z seksem??

Polecane posty

Gość xxx-77

Moj narzeczony i ja nie uprawiamy seksu bo on ma z tym problem i ja czuje sie odrzucona, mielismy brac slub w przyszlym roku a wlasnie sie rozchodzimy z tego powodu!!prosze pomozcie co robic??!!

Gość xxx-77
moj czesto wklada mi w odbyt , czy robi to celowo ? czy sie myli ? sama nie wiem

Gość buhahaahaaaaaaaaaaaaaaaa
my się rozwodzimy z tego powodu. Przedwczesny wytrysk, na dodatek zerowe libido, a ja gorąca i spragniona. NIe chce się leczyć, po 3 latach kryzys, rozpad pożycia itd i rozwód

Gość xxx-77
problem polega na tym , ze jemu tylko stoi gdy kocha mnie w odbyt a jak ja chce normalnie to mu opada. a ja niestety nie mam lechtaczki w odbycie i przyjemnosci z tego zadnej

Gość xxx-77
nie wiem co mam robic, w ciagu ostatnich dwoch lat kochalismy sie moze ze 4 razy, ponoc nie wie dlaczego a mnie to wykancza i frustruje!!!

to niech ci robi dobrze najpierw 3 razy językiem albo palcem a później ma przyjemność z seksu analnego ale i tak wizyta u seksuologa a jak nic to nie pomoże to zmien faceta bo prędzej czy później i tak zdradzisz

Gość xxx-77
on mi tlumaczy ze lubi jak pieski na trawniku ale teraz aura nie sprzyja a trawnik zgnil

Gość xxx-77
myslalam, ze ktos sie podzieli swoimi podobnymi doswiadczeniami, nie wiem co am robic, probuje sie dowiedziec czemu, dlaczego, co takiego sie stalo a on ze nie wiem, cos mu w glowie siedzi a ja sie doluje codziennie

Gość xxx-77
czemu mu do mnie nie staje?