Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 nie przeżyje tego był taki śliczny, róshoffy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja połknełam jak obgryzałam Napisano Grudzień 5, 2010 to powazny problem. a ubezpieczyłaś tipsy? ja tak zawsze robie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja połknełam jak obgryzałam Napisano Grudzień 5, 2010 zaczernie zanim ktoś się podszyje. cześc jestem Jola a ty? czemu nie śpisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 nie :( moze da się go przykleic, co?? super glutem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 a ja nie jestem Jola :O i nie spie bo wstałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 kurcze no jak się zaczernia nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 o juz jest. o tej porze wstalaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 wiem że nie jestes Jola bo Jola to ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 taa, to moja normalna pora wstawania generalnie sen z powiek spędza mi ten tips Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 myślę że masz problem stara, bo sluchaj no jaka akcja przy niedzieli to salony normalnie to sa zamknięte i chuj więc masz problem bo dla mnie to jesteś spalona, bez tipsa jednego, to jak bez zeba no ja ci nie zazdroszcze siara na mescie straszna bedzie fama pójdzie że bez jednego tipsa i sluchaj wies straszna ty lepiej niew iem owin sobie nadarzem rekę bo sie wstydu najesz ja bym ci pomagla ale wiesz dopiero sie ucze tipsy robic i normalnei moge zle zrobic ale w pniedzialek od razu z rana do salonu zanim ktos zauwazy bo wiesz lipa na maksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 dobra, z tym "nadarzem' gites pomysł masz jakiś na zbyciu? bo ja aktualnie nie posiadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 e no sluchaj ja to zawsze chetna do pomocy tylko kurde nie ma akurat ale da sie cos zalatwić nie możesz tak wyjśc do ludzi ! i chlopu nie pokazuj bo calkeim stracii do ciebie szacunek ja tak mialam kiedys mi sie zlamal on zobaczyl i kurwa tyle go widziała:O do dzis po nim czasem placze bo to fajny facet byl mial nalepke pionier na furze i wogle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 nalepka "PIONIER" na maluchu to dopiero lans :D mój takiego ścigacza mial i robiliśmy dzień w dzień rundki po rynku :) ale mi kolezanki zazdrosciły facet to świna, nie? tips złamany i już mendy nie ma bo wstyd sie z taka laska pokazac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 a no swinia wiadome to jest ale wiesz stara jak to jest, otóż prawdziwy facet co wie jak sie ogarnąc i szacunek mieć na okolicy to z byle kim sie pokazac nie może totez jak sie zdarzy taka kich jak z tym tipsem to trzeba kombinowac co by nie nie zauwazyl bo oni to jednakowoż tacy sami siwnie wszystcu cod o jednego i cie zostawi jak mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 eeeee, nie ogarniam tego co piszesz :( za duzo i za mądrze myslisz ze mnie rzuci? tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 nie wiem to zależy czy pierwszy raz taka wtopa czy nie bo jak mu narobisz wioski przy kumplach to nara bejb znajdzie sobie lepsza ktora nie lamie tipsow ale jak pierwszy raz i kocha to wybaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 jak rzuci to trudno bo wiesz... ostatnio wszedł za mną do publicznej tualety taki pan typu birs... no i zaloffciałam sie chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 nie żartuj! a jakom ma fure? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 trabanta :) z alufelgami, doczepianymi progami i skrzydłami na tylnej masce :) aaa i przyciemniane ma szyby, coby nic nie bylo widac :P w razie wu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 te to niezle nawet!!! ej ale co to jest trabant? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 wygugluj sobie, pustaQ :P super szybka niemiecka furgoneta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 jak niemieckie to rozumiem. to okeja. nie wiem co prawda co znaczy to słowo bears bo nie uczyłam się włoskiego ale jeśli to oznacza nadziany albo fajne ciacho to bierzesz go! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Obojętnie jaki nick mi założ 0 Napisano Grudzień 5, 2010 wezmę, nie podwędzi mi go zadna inna niunka. to zmykam słodziaszku, przypiłować reszte tipsów :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 5, 2010 no sie wie bo chyab niechcesz isc na randewu z nowym gahem ze zle zrobionymi recoma czas spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śłóńćę 0 Napisano Grudzień 5, 2010 podniese, bo to ważne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
typsiara 0 Napisano Grudzień 5, 2010 paletz utknął mi w doopalu, czy jest na to jakaś rada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ja połknęłam jak obgryzała Napisano Grudzień 5, 2010 następnym razem użyj więcej wazeliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
typsiara 0 Napisano Grudzień 5, 2010 ale mi utknął od drugiej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śłóńćę 0 Napisano Grudzień 6, 2010 witame wpadłam na mega pomysł, co by se piertolnąć coola na tipsikach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja połknęłam jak obgryzałam 0 Napisano Grudzień 6, 2010 ja zamówiłam już sobie takie szkła kontaktowe i take cuś na zęby co sie przykleja dla szpanu tudzeż lansu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach