Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Obojętnie jaki nick mi założ

Złamałam tipsa - ratunku

Polecane posty

Gość Ja połknełam jak obgryzałam
to powazny problem. a ubezpieczyłaś tipsy? ja tak zawsze robie!!

Gość Ja połknełam jak obgryzałam
zaczernie zanim ktoś się podszyje. cześc jestem Jola a ty? czemu nie śpisz?

myślę że masz problem stara, bo sluchaj no jaka akcja przy niedzieli to salony normalnie to sa zamknięte i chuj więc masz problem bo dla mnie to jesteś spalona, bez tipsa jednego, to jak bez zeba no ja ci nie zazdroszcze siara na mescie straszna bedzie fama pójdzie że bez jednego tipsa i sluchaj wies straszna ty lepiej niew iem owin sobie nadarzem rekę bo sie wstydu najesz ja bym ci pomagla ale wiesz dopiero sie ucze tipsy robic i normalnei moge zle zrobic ale w pniedzialek od razu z rana do salonu zanim ktos zauwazy bo wiesz lipa na maksa

e no sluchaj ja to zawsze chetna do pomocy tylko kurde nie ma akurat ale da sie cos zalatwić nie możesz tak wyjśc do ludzi ! i chlopu nie pokazuj bo calkeim stracii do ciebie szacunek ja tak mialam kiedys mi sie zlamal on zobaczyl i kurwa tyle go widziała:O do dzis po nim czasem placze bo to fajny facet byl mial nalepke pionier na furze i wogle

a no swinia wiadome to jest ale wiesz stara jak to jest, otóż prawdziwy facet co wie jak sie ogarnąc i szacunek mieć na okolicy to z byle kim sie pokazac nie może totez jak sie zdarzy taka kich jak z tym tipsem to trzeba kombinowac co by nie nie zauwazyl bo oni to jednakowoż tacy sami siwnie wszystcu cod o jednego i cie zostawi jak mnie

Gość Ja połknęłam jak obgryzała
następnym razem użyj więcej wazeliny:classic_cool: