Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość theerockkerss

Moja fantazja

Polecane posty

Gość theerockkerss

Moim marzeniem od zawsze jest seks z nieletnią.Marzy mi się taka naturalna szczupła dziewczyna o kasztanowych włosach i piwnych oczach która ma 16-17 lat.Moim marzeniem jest wylizać jej ciałko,zrobić jej minetkę a później rżnąć z każdej strony.Mam 26 lat i od paru lat ta fantazja nie daje mi spokoju.Problem w tym że nie mogę znaleźć odpowiedniej partnerki :)

Gość znawca tematuuu
nie na ten czat wchodzisz co trzeba

Gość autorem
powina zaintersowac sie policja

Gość znawca tematuuu
czemu policja? przeciez w POlsce seks jest dozwolony od 15 roku zycia.

Gość autorem
jesli gosc ma takie zboczeia ze intersuje go 16 letnia dziewczyna to calkem mozliwe ze 12 letnie tez, przeciez to niewielka roznica. To mi traci pedofilją

MUSISZ PRZYJECHAC TUTAJ DO UK,SZKOCJA,ANGLIA - SEKS JEST TUTAJ DOZWOLONY OD 16-TEGO ROKU ZYCIA A WIEKSZOSC W WIEKU 15 MA JUZ PIERWSZY RAZ ZA SOBA HE HE

Gość Mr Rada
Chora fantazja.

Gość Bardo
Gdy się onanizuje fantazjuje o młodych dziewczętach bardzo mnie takie podniecają. Marze wtedy że ściągam jej bluzdczkę ona jest bez staniczka bo ma jeszcze małe piersi dotykam je muskam językiem ściągam jej majteczki odsłaniam cipeczke lekko pokrytą zarostem dotykam ją delikatnie moje podniecenie wzrasta jeszcze bardziej kładę ją na łóżko zaczynam lizać...

Gość miałem kiedyś tak
imprezowalismy w groni znajomych w parę osób i siostra jednej z koleżanek często z nami przebywała, z tego co mówiła moja kumpela to ta smarkula miała nie całe 15 lat a my wiek studencki, i dawała sygnały ciągle mi że chce się rżnąć bo to taka kurewka była z wyglądu, szok

Gość 28latek............
ja mam 28 lat i ostatnio poznalem fajna 18 latke......unikala mojego wzroku......spojzenia......i zapytalem czy moge zadac jej 3 pytania , tzn ja powiem zadanie a ona dokonczy......zgodzila sie.....i 1. unikam twojego spojrzenia poniewaz..................mi sie spodobales 2. caly czas mysle o tym.......ze chcialabym cie dotknac 3. maze teraz zeby..................zebys mnie pocalowal............. i co facet wteddy robi...............pocalowalem ja...........czalowalismy sie z 2 godziny......za miesiac znowy sie spotkamy.organizujemy pewna impreze lokalna...........i nie wykluczone ze ja przelece.....swieze cialko nie ruchane........chetna i w dodatku taka goraca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Gość zainnnnteresowany tematemm
theerockkerss nawet cie rozumiem bo mnie tez zawsze krecily mlode ale dostepne na poziomie prawnym :classic_cool: Znalazlem taka, 500km musialem zapierrdalac ale warto bylo :) mloda piekna i pelna energii, to co robilismy w lozku przechodzi ludzkie pojecie, litry spermy na nia wylalem i chce jeszcze :)

Nic straconego. Wiele 15-16 latek jest już na tyle rozwinięta, że same chcą seksu :D Tyle tylko, że zwykle taką łatwiej zaprosić do łóżka niż się jej potem pozbyć :P ___ A tak w ogóle, to ludzie maja strasznie nasrane z tym pedofilstwem ostatnio. Niedługo będą wyzywac od pedofili amatorów 18-latek. A przecież jeszcze 100lat temu 16-latki normalnie wychodziły za mąż :D

Gość mlodzieniec........
a gdzie znalezc taka 16 latke????? bo na forach szukalem i nie ma takich tematow.i chetnych.............co na dyskotece albo w klubie????mowie o czystym seksie bez zobowiazan...........

Ja znalazlem w sieci, w sumie przypadkowo bo zaczelo sie od zwyklej znajomosci, rozmow o roznych pierdołach az doszlo do intymnych tematow. po jakims czasie blagala zebym przyjechal, nie odmowilem ;) Jak pomysle o jej jedrnym cialku to az mnie nosi :classic_cool:

Gość LAFeminella 26
FACECI to jednak świnie . 15-16 są niedojrzale emocjonalnie, rozkochacie i porzucicie. Jak samce. Bo ma jedrne cialo, mloda i napalona. Chcecie seksu -to do burdelu przydupasy jedne. A te naiwne laski- leca...nie wiadomo na co...

Jak to na co? dobrze wypelniony portfel i gruba pała w gaciach :classic_cool:

Gość mlodzienic...................
ta co ja poznalem nie jest zla............fajniusia jest i znalazlem jej profil na hostessa cos tam i sa foty...............mysle ze ja pukne!!!!!!!!!!!!!!!!!1

"czysty seks bez zobowiązań" z 16-latka to ociera się o gwałt. Zobowiązania chociażby sa takie, że to wtedy cała odpowiedzialność spoczywa na facecie. Poczynając od antykoncepcji a kończąc na ewentualnych krzywdach moralnych. To zabawa dla odpowiedzialnych ludzi a nie dupkow co myślą tylko o swojej przyjemności :P W tym wypadku ZAWSZE są zobowiązania.

Nei nie myslalem tylko o sobie, zrobilem jej tak dobrze ze jeczala pol nocy :classic_cool:

No to gratuluję :P sama pierwsze "szlify" seksualne przechodzilam mniej więcej w tym wieku z facetem chyba z 8 lat starszym ode mnie i całkiem miło to wspominam :D choć dziewica pozostałam :P i nawet po latach dochodzę do wniosku, że mogl "dokończyć" robotę, bo szło mu o wiele lepiej niż mojemu chłopakowi jakieś półtora roku później :D

Gość ruchacz............
kiedys bylem w lodzi w magnolii i pilem kawe.......w kawiarni......podeszla fajna mloda dupeczka przysiadla sie i spytala czy moze lyka kawy.... pozwolilem i znow spytala....czy mi sie podoba.....suka nieziemska ale bardzo mlodziutka.........spytalem ile ma lat ,,17 powiedziala i ja jej na to podobasz mi sie......to choc cos ci pokaze podeszlismy do wystawy i pokazala bluzke za 79 zł a mnie podoba sie ta bluzka....mozemy sie zamienic choc............kupilem jej bluzke i spytala ...gdzie masz auto??????????poszlismy na parking i zrobila mi nieziemskiego loda z polykiem bez gumki......mowila ze robi tak okolo 10 razy dziennie i jak bede mial ochote to jest tu codziennie a jak nie ona to sa kolezanki,,,,nbapewno tam wroce!!!!!!!!!!1

No widzisz, jednak moze byc przyjemnie i nie jest to nic strasznego. Ja dokonczylem sprawe i dziewica przestala byc :classic_cool:. Pomimo tego ze ja wykorzystalem a moze i to ona mnie wykrozystala nie zaluje i jak sie nadarzy okazja z inna mloda lalą to zrobie to znowu.

Ciekawe ile sami mieliście lat, jak was któraś pierwszy raz "uwiodla" :D

Dobre pytanie ale czy to wazne ;) milo czas spedzilem, ona takze wiec nie ma sie nad czym zastanawiac :classic_cool: a 12lat roznicy to nie tak wiele :D

Gość .........000......
ja mialem 16 ja odbylem 1 raz ...z rok mlodsza kolezanka.....siostra kumpla....on o tym wiedzial i smial sie wtedy.podszedlem do niego a ona mnie pokusial gowniara i sie bzykalismy............ona nawet gumy miala wtedy..........oj dawno jej nie widzialem.

Gość Bardo
Wera 10023 to są tyko fantazje erotyczne. Ile masz lat? Napisz coś o sobie. Co cię podnieca może pofantazjuje o Tobie.