Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jh345fr

Czy Was też tak śmieszą ciemni ludzie, zwłaszcza np. ciapaci?

Polecane posty

Gość jh345fr

przypomniał mi sie ostatnio podszyw z kafeterii coś tam że turkas czy inny sie odwrócił rzucił bombe i krzyknał ABUDIBUDA i ostatnio miałam sytuacje że jechał w busie obok taki ciapajec i stał obok a ja sie podsmiewywałam i myslalam o tym abudibuda że on na pewno tak mówi jak nikt nie patrzy i się ryłam 2 przystanki i ludzie sie patrzyli na mnie dziwo

Gość Heinrich Stresserman
ja jak widze ciapatego albo nygasa to przed oczami mam malpe z bananem w reku. zazwyczaj w takich sytuacjach mam niepohamowane ataki smiechu :classic_cool:

Gość maliboo
smiesza mnie ludzie, ktorych smiesza ciemni ludzie :O ile ty masz lat? bo, szczerze Twoj pierwszy post brzmi jakby pisala go jakas 8-latka

Gość nic nie poradzę,mam podobnie
Heinrich Stresserman ja jak widze ciapatego albo nygasa to przed oczami mam malpe z bananem w reku. zazwyczaj w takich sytuacjach mam niepohamowane ataki smiechu ja mam podobnie,jak widzę babki moherowe z rózańcami w rękach,albo klechów w tych śmiesznych pedalsko szamańskich szatkach,ze śmiechu nie mogę się pohamoweać!

Gość maliboo
gdyby nie to , że jestem grubą blondyną o twarzy emanującej więzienną urodą to pewnie miałabym szansę u jakiegoś bialego faceta, póki co wiodę códowne zycia u boku Ahmeda

Gość Heinrich Stresserman
kiedys w autobusie widzialem takiego opalonego,wlochatego murzyna. Nie zastanawiajac sie dlugo, zadzwonilem do ZOO i powiedzialem im, ze zwial im goryl :classic_cool:

Gość zacznijmy od tego
należy zadać sobie najpierw pytanie CZY CIAPATY TO TEŻ CZŁOWIEK? wszystko wskazuje na to że ciapaci ludźmi nie są, jest to gatunek podczłowieka, więc pisanie o ciapatych jako o ciemnych LUDZIACH jest nieporozumieniem wszelkie badania naukowe wskazują na to że na najwyższym szczeblu drabiny stoi Rasa Słowiańska, następnie są Węgrzy, Lipkowie i Japończycy których można uznać za Honorowych Słowian, następnie Koreańczycy i Chińczycy, następnie reszta ludzi białych, następnie reszta ludzi żółtych, następnie żydzi, ciapaci i najniżej stoją murzynowie.

Gość szkoda że ciebie nie zabili
najniżej stoją żydzi.

Jaka to jest rasa słowiańska? :o A Ci tzw. przez Was ciapaci należą do rasy białej :p Sprawdzone w podręczniku do klasy drugiej liceum.

Gość Koham antysemickie topiki
Lipkowie :D Japonce jako honorowi słowiańce :D hahaha 10/10

a najwyżej stoją szyści Aryjczycy spod Hamburga, blond włosięta, niebieskie oczęta.

Gość kuku na muniu pl
murzynowie? niech oni sobie stoja najlepiej w afryce... a żółtki mongolskie? też jak najdalej.... rasistowki naród polski tez niech stoi w swoim kraju i nienawistnie traktuje się wzajemnie tak jak to robił od prawieków.... słowianie najwyżej stoja? najwyżej czego? w rankingach spozycia czystego alkoholu na głowe jednego "słowianina" albo w rekordach guinesa :12 prolmili we krwi - jeszcze jechał rowerem... Polak... :)

Gość zacznijmy od tego
bmblondyn muszę cię zmartwić, ale pod Hamburgiem nie ma czystych Aryjczyków! według badań naukowych najwięcej cech Aryjskich wykazują Słowianie!!! Hitlerowi się trochę pomieszało to wszystko Wśród Słowian najwięcej cech Aryjskich jest u Białorusinów i u Polaków

Gość yi987
stul pysk lorika :D ne uunos sie tak pewnie pochodzisz od nich :D brudasko z pejsami sluchajcie czyli Polacy to rasa panów?

Gość kuku na muniu pl
polacy to "pany" Pan Marek... Pan Heniek... Pan Janek... i półlitra zrobione.... a na wschodzie mówia z pogardą lachy - "pany"

Gość jh345fr
nie nie smieszy mnie to. ty mnie smieszysz idiotko na pewno jak cie ludzie widza w autobusie to mają ubaw patrząc na twoją zrytą twarz, następnie uderzają nią raz po raz w poręcza. do pięt tym ludziom nie sięgasz prostaczko zaszalałaś :o łohoł, lżej? :classic_cool:

to był taki śmieszny dowcip. Po przeczytaniu Mein Kampf, muszę powiedzieć, że najbardziej rasę aryjską przypominają Słowianie, no może z dodatkami Skandynawów. Świadczy to tylko o tym, że Hitler i jego świta od zażywania LSD, całkiem zbzikowała.

Gość Agnieszka gdansk
ja tam do ciapatych nic nie mam, nie przepadam za to za cyganami.

Gość jh345fr
to wypierdalaj z Polski worze na kał Arabów i innych , ty śmieciochu zafajdany , jednak piszesz po polsku flegmo ty , pisz po angielsku jak nie jestes dumna z Polski ,ale takie frajerzyny nawet angielskiego nie umieją! kosmopolitka jebana Polacy to piękna nacja, zwłaszcza tacy o jasnej skórze, rumieńcach, jasnych oczach.... lśniących włosach a Cygani cóż? Rumuni też piekni ludzie, mają ciemne włosy i jasną skórę, cudowny kontrast, do tego własny język, kultura, brak religii (jak np. w przypadku islamistówi żydów orto)

Gość ta głupia lorika wierzy
w czlowieczeństwo muzulamnów pewnie ją jakiś ostrooo zbajerował, byc moze był to jedyny facet który ją poderwał, więc nie psujcie dziewczynie humoru :D słonko , to że Arabek powiedział ci lub napisał na FB "you look beauty" albo innego polamanca to nie znaczy że oni są tacy uczuciowi :)

Gość no żesz czemu druga
to nie wchodz. to temat dla BIAŁYCH dla prawdziwych białych i miastowych ;) jestescie z dużych miast? tylko wiesniaki próbują swoje wiesniactwo ukryć pod tym że akcpetują inność

Gość no ja nie moge
może by mi ktoś w końcu wytłumaczył co to jest ciapaty bo nie wiem? widze to słowo już na którymś forum, pytam serio

Gość Postępowy Heniek
Polacy wstyd mi za was! Tyle w was rasizmu i kseonofobii. A przecież czarni też są potrzebni! Gdy nie murzyni, kto zbierałby bawełnę z pól, kto wykonywałby prace za najniższe stawki, kto podpalałby samochody? No kto? A cycate czarne kobiety są darem od allaha, które można gwałcić do woli i będą uznawać to za akt miłości :-)

Gość no ja nie moge
Ciapaty, chodzący po domu w ciapach. e tam aż tak głupia nie jestem, chodzi o jakaś rase albo kolor skóry tak?

Gość no żesz czemu druga
ale ja nic nie mam do Murzynów , Murzyni to jak Biali czysta rasa, chodzi mi o mieszance