Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

razor10_19

ciąża?

Polecane posty

kochaliśmy się z dziewczyną w piątek z prezerwatywą, lecz ja w Niej nie skończyłem, okres miała 15.11 owulacje w poprzednią niedzielę, piatek to był dzień niepłodny. przy sprawdzaniu gumki wszystko było ok tzn, po nalaniu ok litry wody wszystko było ok cała, lecz zacząłem ściskać gnieść i po jakimś momęcie pojawiła się maleńka dziurka która jest tylko widoczna (pojawiają się krople wody) przy dużym nacisku gumki z duża iloscia wody w srodku, jak napompuje go powietrzem to nic nie uchodzi i nic nie slychac, sam juz nie wiem czy ja go przebiłem jak zaczalem gniesc czy nie....czy jest mozliwe zeby dziewczyna zaszla w ciaze? miala dni nieplodne ja w Niej nie skonczylem?

Gość kuuuuuurrrrrrrrwwwwaaaaaaaaaaa
Boże, Ty to widzisz i nie grzmisz?! Nalej jej jeszcze w tzipę litr wody i zobacz czy nie przecieka :O

No bo pierwszy raz mi się cos takigo zdarzyło, bo jeśli pęka gumka to po całości....a tutaj tak jakby mikrodziurka, czy coś takiego istnieje w prezerwatywie, bo gdzieś już o tym słyszałem...?

Gość juleczka145
Nie jest możliwe a takim razie, żeby twoja dziewczyna mogła być w ciąży.

no ja mam nadzieję bo się trochę boję, niby dni niepłodne, nie skończyłem w Niej, a i prezerwatywa nie pękła tak jak zawsze pękają, w sumie nie wiem jak to nazwać tą mikrodziurkę....

Gość juleczka145
Zostawmy juz ta prezerwatywę. Jeśli dziewczyna miała dni niepłodne i nie doszło do wytrysku, to nie ma takiej opcji , żeby mogła być w ciąży.

Gość FRANCESSA
nalej cementu...

No do wytrysku nie doszło w Niej, a mówiła mi że od czwartku ma dni niepłodne a kochaliśmy się w piątek

Gość heheh dobre dobre
"no ja mam nadzieję bo się trochę boję" Naprawdę satysfakcjonują was odpowiedzi na tym durnym forum? Jesteście po nich spokojni? :D A to dobre jest hehehe Podpowiadam- wy pier da laj na forum wróżkarskie- tam dostaniesz podobne. Nie ma czegoś takiego jak 100% pewność nie zajścia w ciąże. Jest małe albo duże prawdopodobieństwo. A mikrodziurką nie przejmuj się- pewnie to taki psikus mohera z kiosku Ruchu, który szpilką chciał zrobić kinder- niespodziankę komuś, kto niemoralnie się prowadzi.

Gość juleczka145
Widzę, że nieźle Cię męczy ta sytuacja. Nie nabijam się rzecz jasna, ale pomyśl sam .Jeśli Zrobiliście 'to' w dni niepłodne i nie doszło do wytrysku , to jakim cudem może być w ciąży??? Ciąża w takich okolicznościach naprawdę jest wykluczona i przestań się tak tym zadręczać dla swojego i dziewczyny dobra. ;) Powodzenia zycze ;)

Gość juleczka145
Poziom, jaki sobą reprezentujesz jest poniżej krytyki. Po prostu słoma Ci z butów wychodzi. Taki poziom rozmowy mnie nie interesuje. NIe jesteśmy tu po to, żeby się obrażać, więc może się dostosujesz.

ja widze że tutaj ludzie na prawde pokazują jaki mają poziom inteligencji, gdyby była skala ujemna byli by rekordzistami..... a Ty niedowiarku, zawsze prezerwatywy kupuje w aptece! Dzieki Juleczka :)

Gość juleczka145
Powodzenia życzę ;)