Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szlwiankinka26

Sms od bylego chlopaka.

Polecane posty

Gość szlwiankinka26

Co jakis czas sie odzywa.Mamy jakis tam kontakt. Zwykle to z jego strony. Czasami sie spotykamy na piwko i pogadac. Nie jstesmy razem od konca marca 2010. Zawsze powtarza ze zaluje ze sie rozstalsimy ze jest jeszcze glupi na powazny zwiazek ze ma w glowie kolegow i zabawe.A ma 26 lat. Dzis przed chwilka dostalam od niego sms" wdzie ze masz juz mnie gdzies jesli tak to chociaz to napisz".

Gość f6e4nuyr56e54
On się zaangażował, nadal jest zakochany i nie wie co robić bo wciąż ma nadzieje, że z nim będziesz. Pewnie go to męczy bo nie wie na czym stoi i może też cierpi.

Gość ubluien xhromee
26 i za młody ? o ja pitole....co to z facetami sie porobiło :o

Gość szlwiankinka26
ja zerwałam, jak zobaczyłam, że (może to głupie) ale wysłał na naszej klasie prezent swojej "kuzynce" za 3,66 a mi tylko kwiatka za 1,22 tego najtańszego :(

Gość tak tak znam to to się nazywa
idź do wróżki

Gość DiscoDiva
hahaha mój były też tak robił :P jest taki typ faceta, który musi mieć powiedziane/napisane czarno na białym i najlepiej drukiem żeby dotarło. ja ze swoim poprzednim zerwałam, też mieliśmy jakiś kontakt, ale zaznaczałam za każdym razem przy jakimś spotkaniu, że już nic z tego nie będzie i to jest wyłącznie znajomość koleżeńska, a ten za każdym razem był zaskoczony i po każdym spotkaniu pisał smsy czy jest szansa na powrót :P w końcu napisałam raz a porządnie "NIE" krótko i na temat i dotarło. nie utrzymujemy już kontaktu i bardzo dobrze. żyć trzeba przyszłością nie przeszłością :)

Gość szlwiankinka26
On wie ze lepszej dziewczyny sobie nie znajdzie.Wlasnie dzwonil.

Gość szlwiankinka26
Nie napisalam wiec zadzownil. Mimo tego ze nie jestesmy razem lubie go.Nie wyszlo nam jako para to nie znaczy ze nie mozemy miec ze soba kontaktu.Traktuje go jak kolege. Spotykamy sie raz na jakis czas .Wyskoczymy sobie na piwko, pogadamy.CO U nas i tyle. Akurat wylaczyl mi sie telefon wiec zadzownil 2 raz ze sie rozlaczam i ze jak spotkamy sie to dostane w tylek klapsa. Hihi. On edzie fajnym facetem za 2 - 3 lata. Jak dojrzeje i zmadrzeje.

Gość szlwiankinka26
Tak.Sypiamy ze soba. Ja jestem wolna on tez.Ale trzeba z tym seksem skonczyc.

Gość szlwiankinka26
Ja jednak chyba dalej cos do niego czuje bo znow mysle o nim. Nie gadalismy jakies 1,5 miesiaca a 1 telefon wystraczyl zebym.Czemu tak sie dzieje ze jak nie mamy kontaktu jest ok a jak sie odezwie znow mysle i tesknie.?????//

ale o co ci chodzi autorko? W czym masz problem? Dajesz dupy za darmo,on cie przelatuje co parę dni .. więc o co kaman ? Może chodzi o to że nie jesteś zbyt wilgotna? :P

Ja jednak chyba dalej cos do niego czuje bo znow mysle o nim." Ty myślisz o nim on o tobie nie kumam cię dziewczyno:) ?

Gość herta
ale ty kobieto sie nie szanujesz :) to juz wiemy dlaczego chce miec z toba kontakt. łatwa i dostepna dupa:):)

Gość szlwiankinka26
Spotykamy sie raz na 2 miesiace ostatnim razem doszlo miedzy nami do seksu. Nawet jak bylismy razem mowil ze ze mna ma najlepszy seks w zyciu.

Gość terazniejsza
a co powiecie na faceta 30 letniego z ktorym jestem od roku -razem mieszkamy ...kiedy ze mna sie pokluci to wysyla smsa o tresci wskazujacej ze do kolegi a pod numer lafiryndy? mnie sie wydaje ze on sie jej przypomina...jak sadzicie?

Gość czipsy z biedronki
Moj ex odezwał się do mnie po ponad dwóch latach. Ma żonę i dzieciaka. No comment :O Wyżej wymieniony ma lat 35.

To normalne dala takich łatwych lasek ... Facet w sumie kumaty jest,zagadał,pobajerował nie musi sie spowiadać co robił i gdzie był , nie ma zrzędzenia za uchem a sex ma free... trochę poudaje że było mu fajnie w zwiazku,że nadal myśli i już ma ruchanko za przysłowiowy "damski chuj" fajne sa takie laski jak szlwiankinka :D

Gość szlwiankinka26
A mi moze tez tylko o seks chodzi.A co on sie szanuje ze tez ze mna do lozka idzie?????????

A mi moze tez tylko o seks chodzi.A co on sie szanuje ze tez ze mna do lozka idzie????????" On z tobą idzie bo myśli że może na nowo będziecie razem :) Ty chodzisz do łóżka bo cię swędzi i nie masz w tej chwili innego na boku i na oku ;)

Gość szlwiankinka26
Tak.Bo mi sie wtedy chcialo seksu a go znam i nie bylo tak zle.

Gość oszukuj sie dalej
:o

Gość herta
tylko z tego co piszesz to inicjatywa wychodzi od niego ..i w wiadomym celu..wiec jest tak jak on chce. Natomiast ty nie masz szacunku do siebie bo mnie to juz nawet by seks nie smakowal z taka osoba ktora olala mnie na rzecz kolegów a jak sie seksic to wali do mnie... Kazalabym mu wypierdalac do kolegów:) A jak masz potrzeby seksualne to byle frajer na dyskotece sie zgodzi :)

Gość szlwiankinka26
Musze narazie grac bo byly jest mi cos winny i wiem ze tego nie oddaje tak wszystkiego ofrazu tylko na raty po to by miec ze mna kontakt. Ale musze odzyskac dlug i kop w dupe raz na zawsze dostanie. Ma zadzwonic poznieji zadzwoni.A ja musze udawac.

A ja musze udawac." no :D zapomniałaś dodać że jeszcze musisz dawać tyłka :D

Gość oszukuj sie dalej
oddaje dlug, bo oszczedza na platnych dziwkach

Gość kejdad
Aleś Ty głupia... Jak się zrywa to sie ZRYWA, koniec, kropka. Żaden seks, a najlepiej też zero kontaktu. Śpisz z nim, bo boisz sie, ze Ci długu nie odda? Załosne...