Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie polecam!!!

Chirurg Andrzej Szutko,Lidzbark Warmiński, chirurg- odradzam najwiekszym wrogom

Polecane posty

Gość nie polecam!!!

"Lekarz" o ile można nazwać tego człowieka lekarzem zasiadającym w szpitalu Zespół Opieki Zdrowotnej w Lidzbarku Warmińskim (woj.warmińsko mazurskie) ok.50 km od Olsztyna, pomylił chyba szpital z weterynarią.Chamski, orydynarny i wulgarny względem pacjentów nie zależnie od wieku,brak podstawowych zasad savoir vivre..dramat i ogólnie nie polecam wizyt u p.Andrzeja Szutko (chirurg) z Lidzbarka Warmińskiego, no chyba że ktoś koniecznie chce poczuć upodlony!!! wizualny niechlujny wygląd oraz ubranie (lenary) "lekarza" też daje cos do myślenia!!! P.S. Wyzywanie chorego pacjenta świadczy chyba już nawet nie o braku kultury ale o chorobie psychicznej szanownego p.Andrzeja Szutko "lekarza"..

Gość nie polecam!!!
piszcie moi drodzy odświeżam !

Gość nie polecam!!!
odświeżam!!!

dobrego lekarza ze świecą szukać...ja miałam zabieg operacyjny stopy w sierpniu, straciłam czucie w stopie i sie okazało ze mam zszyty nerw ze skórą...masakra, teraz kolejny zabieg mnie czeka...:(

Gość nie polecam!!!
nic mu nikt nie zrobi bo siedzi na pewnym stołku.Jedyne co mogę publicznie odradzać innym wizyt u tego "lekarza" weterynarza.Ten człowiek nadaje się do roboty w odesparowanym pomieszczeniu z dala od ludzi..ODRADZAM !!!

Gość nie polecam!!!
o ile wogóle to jest człowiek..

" nie polecam!!! nic mu nikt nie zrobi bo siedzi na pewnym stołku.Jedyne co mogę publicznie odradzać innym wizyt u tego "lekarza" weterynarza.Ten człowiek nadaje się do roboty w odesparowanym pomieszczeniu z dala od ludzi..ODRADZAM !!!" Może siedzi ale może to się zmienić:classic_cool:.

Gość ahahhahaaa
prosze nie obrazajcie weterynarzy. weci traktuja zwierzeta lepiej niz ludzie ludzi. porownujcie go do kogos/czegos innego

Gość nie polecam!!!
oj masz racje czasem weterynarze są bardziej mili i uprzejmi względem swoich pacjentów-zwierząt niz "człowiek"-"lekarz" względem ludzi!!! medyczna masakra

Gość gość
Lekarz z przypadku!!! Wykonał zabieg bez znieczulenia (wycięcie brodawki i założenie 2 szwów). Chamski, prostak! Nie powinien nawet zamiatać w szpitalu (nie ujmując osobom które to robią). Nie zna się kompletnie na medycynie! Nawet rękawiczek nie założył! NIE POLECAM A WRĘCZ OSTRZEGAM przed "lekarzem medycyny" Andrzejem SZUTKO !!!