Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaasia

Sukienka na studniówke. Nadaje sie??

Polecane posty

Gość przemkaaa
myślę że tak. teraz mało która dziewczyna zakłada długą suknie

bardzo ladna, ale ja bym dodala srebrne dodatki.. czerwone oklepane a zlote tandetne! dodaj srebrne, albo biale :-)

Gość sdghdfghsdghj
srebrne albo kremowe

Śliczna:).Ze srebrnymi lub kobaltowymi dodatkami ją widzę:)

Gość heh tandeta tandeta
poważna nie wiem jak teraz ale u nas na studniówkach królował inny fason(suknie wręcz balowe) i szałowe fryzury wręcz pospinane biżuterią

Gość llllllllllllllllllllll
a może dodatki różowe , brudny róż, fuksja ???????????

Studniówka to jest bal a nie koktajl. Ta sukienka to bardziej na sylwestra lub małe przyjęcie.

Gość ellamozarella
A sylwester to nie jest bal? Nie mówię o domówkach, tylko o sylwestrze "na sali". Sukienka bardzo ładna. Ale nikt się nie będzie czepiał, że zbyt wyzywająca, bo ramiona całkiem odkryte? Nie znam się na obecnej modzie studniówkowej;-)

Gość kasiaasia
Do sukienki planuje dobrać szal żeby okryć ramiona(jeszcze nie wiem jaki bo to zależy od pozostałych dodatków) ale on i tak tylko posłuży mi podczas poloneza. Sukienka jest tak mniej-więcej do połowy uda(już ja przymierzałam) aczkolwiek nie jestem do końca, do niej przekonana. Teraz raczej nie w modzie barokowy look.Z tego co rozmawiałam z koleżankami większość decyduje się na krótkie sukienki. Ehh... wiecznie mam dylematy jeżeli chodzi o ubiór. Nigdy nie jestem pewna tego czy coś nie nada czy nie.;/

Gość emilka58863
mi się nawet podoba. jak masz ładne nogi to jak najbardziej możesz w niej iść.

Gość aknilewe
zobacz tutaj http://www.naia.pl/sukienki-spodnice/ kupowałam u nich sukienkę na wesele kolezanki. Teraz widzę, że mają większy wybór i fajne nowe sukienki nadające się na studniówkę Co do długości to faktycznie zależy od zwyczajów w szkole i od "większości"

Gość trhyrejetyuj
całkiem całkiem

Gość karo_88
Świetna ta sukienka! Uwielbiam taką elegancką prostotę. Ja bym jedna zaszalała z rajstopami. Te mi ostatnio wpadły w oko http://www.knittex.pl/produkt,21,241.html :) Plus do tego czarne szpilki na platformie i torebka pod kolor rajstop czyli taka grafitowa. Raczej nie stawiałabym na żadne kolorowe dodatki. Klasyka zawsze w modzie ;)