Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sigga

Zasady sporzadzania przypisow

Polecane posty

Moze nie o zasady chodzi mi konkretnie a o pewna rzecz. Otoz: Jesli z jakiejs ksiazki przepisuje jakis jej fragment, fragmencik to musze zastosowac przypis. Ale jesli mam jakis tam kawalek, fragment ksiazki i po prostu przepisuje go Nie w slowo w slowo ale tak po swojemu w sensie cos omine, cos dodam od siebie, zmienie szyk zdania, zamienie slowa-to wtedy tez mam zastosowac przypis?

Kurcze, ja nie kumam tych przypisow, naprawde:O Chyba poprosze promotora o mozliwosc zajrzenia do jakiejs pracy zeby wlasnie od strony technicznej zobaczyc co i jak. Bo sie w tym pogubie wszystkim.

U mnie cały rok seminarium na czwartym roku studiów to było oglądanie prac innych :D Dopiero na piątym zaczynaliśmy brać się za pisanie własnej.

ja mialam tam rozne metodologie, na proseminariach tez o tym byla mowa ale no nie tak konkretnie. Tylko bardziej skupiano sie na tym, jak maja wygladac itd. heh, bede miala zabawe;)

Niewyrabiajaca- a moglabys w jakis skrotowy sposob przedstawic to co mowila Ci promotorka? Moze mnie oswiecisz choc troszke?:)