Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestopieciolatka

Odchudzanie

Polecane posty

A nie lepiej wam zjesc niewielka porcyjke normalnego objadku i nie zalowac ze inni jedza? Jak przeglodzicie organizmi ryposcicie to po skonczeniu diety zanim go nasycicie to przytyjecie na zapas. Wazne zeby nie dojadac i nie chodzic glodnym .

ja troche chce oczyscic organizm z toksyn a i przy okazji troszke schudnac ,warzywka dobrze mi zrobia i soczki świeżo wyciskane, ma nadzieję tak wytrzymac tydzien a potem jakieś chude mięsko nabiał bede dorzucać zależy mi na wmiare szybkim zrzuceniu 5kg na razie.

jesli ktos potrzebuje cos na wyproznianie topolecam ugotowana kasze bez dodatku soli , mozna dodac jakies ziola jak ktos chce . Kasze podobno mozna jesc do bolu.

Gość gynn
na boczki najlepszym sposobem jest hula hop ten z wypustkami . ogolnie bardzo ciezki i przez pierwsze 2 tyg ma sie siniaki ale efekty sa super :)

a czy ktoras z was moze jest na płatkach jeczmiennych czy owsianych? czy platki sa wskazane?

a czym oszukujecie zoladki w razie ataku glodu? I co myslicie o pieczywie lekkim i o ryzowych waflach, czy pieczywo lekkie utrudnia utrate wagi?

Gość Odnajdę się
Ja tez chciałabym tu czasem coś napisać. Jestem w takim samym wieku, jak Ty Trzydziestopięciolatko. Odchudzanie mi nie idzie. Już dawno powinnam pozbyć się wagi. Jednak pocieszające jest to, że ważyłam ponad sto kilogramów, a teraz ponad osiemdziesiąt. Znów zaciskam pasa.

Zdradz nam prosze jak udalo ci sie pozbyc 20 kg .

ja też nie lubiłam soku pomidorowego jedyny jaki mi przechodził przez gardło to z HORTEXU i co sie okazało biedronkowy robi HORTEX pomałsie nauczyłam go pic a jak poczytałam jaki jest zdrowy to go polubiłam :-D

a jeszcze mam jedno pytanko dziewczyny .Czy zawsze bylyscie kobitkami przy kosci czy znadmiarek kilku kilo ?? Bo ja zaczełam tak tyc po tebletkach antykoncepcyjnych (przytyłam cos koło 15kilo) zawsze byłam bardzo szczupłą osobą .ważyłam 47kg przy wzroście 160cm.odstawiłam je sporo ponad rok temu ale jakos nie pomogło mi to zbytnio w niczym.

Gość Odnajdę się
Oj, nie mam się czym chwalić, bo moja droga jest bardzo wyboista. Chudłam i tyłam, kilka razy osiągajac ten górny wynik. Potem zjechałam do około dziewięćdziesięciu kilogramów i nie moglam za wiele z tym zrobić. Dopiero, kiedy przeszłam na same warzywa i owoce, na niecałe 3 tygodnie, schudłam do 82 kilogramów. W sumie trzymam tę wagę, to znaczy przybyły teraz 3 kilogramy, ale nie jest tak źle. Teraz znów muszę zacisnąc pasa, żeby pojsć w dół. Statram się uważac na to, co jem i jeść mniej, choć jem normalnie. Jeśli nie będę chudnąć, poszukam innego sposobu.

ja zawsze wazylam 64 kg przy wzroscie 168 cm, przytylam 13 lat temu po operacji i od tamtego czasu sie odchudzam i tyje i tak na przemian.

Gość zmotywowana176
Ja też zawsze byłam szczupła...:) rzytyłam w ciazy do 95 i nie moge nic schudnac...:( jeszcze niedawno wazyłam 80 a tu już mam na wadze 84...masakra jakas trzeba troche przystopowac. zawsze moja waga utrzymywała sie w okolicach 65kg choc i tak nie było idealnie wiec mój cel ostateczny to 60kg:)

Gość zmotywowana176
pewnie ze damy rade..:) Ja tez zamierzam kupic sobie jakies tabletki wspomagajace odchudzanie ale to dopiero po wypłacie:) trzydziestopieciolatka a Ty co bierzesz? skóteczne?

Witam Panie! Zaczynam z Wami. Do świąt trzeba jakoś wyglądać. Od jutra same warzywa i owoce. rowerek stacjonarny i stepper. duuuuzo wody.

zmotywowana176 ja biore slimitin firmy megafyt na brzuch, talie i biodra i anti celulit rowniez firmy megafyt, kazde z nich kosztuje okolo 30 zl, bierze sie po jednej tabletce rano i wieczor, ale jak nie potrzebujesz na cale cialo to mozesz kupic tylko jedno opakowanie. Jesli chodzi o rezultat to moge powiedziec ze jest zadawalajacy ale widac go dopirero po prawie miesiecznym stosowaniu. Opakowanie zawiera 60 tabletek takze starcza na miesiac.