Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzydziestopieciolatka

Odchudzanie

Polecane posty

czesc dziewczyny:) No to dziś zaczynam:) Ale boje sie świąt....nie wiem czy bede umiała sie powstrzymac od tych pysznosci....:( ale spróbować trzeba:)

hej dziewuszki ja się motywuję wagą.Dziś 6dzien i 3kg mniej:) Też troszkę obawiam się tych świąt ,ale dziewuszki damy rade:) pokażemy ,że jesteśmy dzielne:) i szczuplutkie:D

Więc tak zaczne od tego ,że jadłam zawsze wtedy kiedy miałam na to ochote.Nie tam ,że sniadanie pózniej drudie śniadanie itd... ogólnie jadlam jajka gotowane,jogurty,najlepiej zamiast mięsa jesc ryby,wtedy waga szybciej leci.codziennie jem taką owsiankę .mleko i 3łyzki otrąb owsianych.Z jajek ,żeby nudno nie było można je pokroic w kosteczke dorzucic ogorka korniszonego tez w kosteczke do smaku i majonez dukanowy:)i oczywiscie duuuuzo pic:)

od wczoraj zaczełam ćwiczyc.Rowerek,skakanka,brzuszki,itp...Powiem wam dziewuszki,że uwielbiam tą dietę za to ,że tak świetenie się czuje.

hihihi .teraz przeżuciłam się juz na warzywa więc ta waga nie bedzie juz tak szybko spadała....Ogólnie chciałabym schudnąć jeszcze 8kilo;) i juz bede zadowolona;)

Ja stawiam na rowerek , cwiczenia , duzo wody i zero glodzenia sie . A co z tego wyjdzie, czas pokarze.

hej dziewczyny jak tam dietkowanie??? mi wczoraj poszło bdb niczym nie zgrzeszyłam :-D kawka poranna wypita i pół pomaranczy wchłoniete mysle że owoc z rana nie zaszkodzi na obiadek planuje leczo oczywiscie bezmiesne :) nawet nie sądziłam że nie bedzie mi tak bardzo brakowac miecha widocznie miałam przesyt . dzisiaj leniuchuje moja dwu i pół letnia córcia wkoncu zaczeła chodzic do przedszkola od 1 grudnia :) starsza w szkole , maz w pracy chata wolna ,tylko moja :D juz nie pamietam kiedy byłam sama w domu lenistwo pełną gęba:)

hihi zazdroszcze:) też tak chce;) U mnie dietka super dobrze się czuję,waga spada:) więc jestem zadowolona.Narazie śniadanko odbębnione(owsianka)teraz wybieram się na mały spacer:)

Ja juz po spacerku;) zdązyłam nawet jeszcze coś przekąsić i wypic kawkę.Przyzznam szczerze ,że dziś mnie kusi coś słodkiego:) hmmm takki pączuś np.albo jakies ciasteczko:D.Ale nie nie nie juz odganiam te myśli.Ale was coś dziewuszki jakos tak wypruszyło.Gdzie wy jestescie??

Gość Panie Tasmanowa
a uuu mnie to samo .Pada deszcz snieg i paskudnie,ale i tak spacerki nieuniknione bo piesek w domu:)

Fajnie macie, ja niestety nie mam az takiego luksusu ze spacerkiem czy poruszaniem sie. Pracuje przy komputerze i chcac nie chcac musze siedziec w jednym miejscu wieksza polowe dnia a jesc sie chce. Jak mowie stawiam na rowerek i picie duzo plynow do tego dozuce jakies cwiczonka i mam nadzieje ze jakos zyskam na tym, ale jak patrze na te wasze posty to az mnie korci zeby ustawic sobie jakas diete.

Gość Panie Tasmanowa
hihihi polecam polecam ja się rewelacyjnie czuję leciutko nawet jak jestem najedzona;)

Gość andrea55
witam! ja też się do was dołanczam mam do zrzucenia 6kg od dziś zaczełam pić duże ilości wody z cytryną pomaga zapelnić żołądek mam nadzieje że do świat z 5 kg ubędzie

Gość Odnajdę się
Cześć dziewczyny, ja stosuję mz i licze na efekty. Być moze jutro się zwazę i zobaczę, jakie są efekty.

hejze:)) dziewczeta chciałabym zapytać czy wy jestescie na jakiejs specjalnej diecie...? czy poprostu macie swoje założenia i swoje cele? Ciekawe ile mi uda sie zrzucić do świąt.. Mam taki ładny ciuszek na oku... ciekawe::P Pozdrawiam

hej dziewczyny :D ja dalej na samych warzywach ijednym owocu dzis zaczynam 4 dzien na razie efektów brak :( poczekam tak do piątku jak nie drgnie ani ciut waga to bedę cos zmieniac w dietce , kalorycznie na pewno nie jem duzo poprostu moze cierpliwosci muszę miec wiecej:)

pewnie że sie da:) brokułka z mizeria pycha leczo z cukini, zupka jarzynowa oczywiscie bez ziemniakow i nie gotowana na miesie podbita jogurtem naturalnym , soki warzywne itd myslałam że bedzie gorzej ale nie jest tak zle :)

Gość Odnajdę się
Cześć dziewczyny! Ja myslę, ze warzywna dieta na pewno przyniesie efekty. Mnie samej waga stała, nie miałam koncepcji i warzywa spowodowały, że spadły kolejne kilogramy. Też miałam tak, ze przez pierwsze kilka dni waga stała, ale potem regularnie już spadała. A ja się zważyłam i mam już łącznie 2,4 kg mniej w ciągu kilku dni. Cieszę się. Nie stosuję na razie zadnej diety, jem chyba wszystko, ale niewiele posiłków, pilnuję, zeby nie zjeść za dużo itp. Dziś np. zjadłam 2 małe kanapki, jeden malutki cukierek, talerz normalnej zupy pomidorowej z makaronem. i jedengo banana. Także jest wszystko. Dziś zjem jeszcze jakiś drobiazg i koniec. Od restrykcyjnych diet odrzuca mnie.

Gość Odnajdę się
Kisielooooowa, 3 godziny fitnesu? Jestem pod wrażeniem, cwiczysz sama, czy z grupą? I jakie są efekty przy takiej diecie?

odnajdę sie - troche mnie pocieszyłas mam nadzieje że i umnie zacznie waga spadac :) kisielllowa - ty to masz energi jak ty to wytrzymujesz 3 godziny fitnesu to ty laska musisz byc :D JA dzisiaj troszkę zupki jarzynowej i potem podjadłam kapustki kiszonej skutecznie zabija głód a i ma tylko22 kalorie w szklance :D ale jeszcze wieczór najgorszy w dietkowaniu bo wtedy bym coś dobrego zjadła :(