Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duchowny

Dotyk........

Polecane posty

Gość Duchowny

ciepłych dłoni, najlepiej o poranku...zaraz po przebudzeniu. Za oknem zimno, pochmurno, padający śnieg.....żadnej ochoty do otwierania oczu. Nie otwieram ich tylko dłonią szukam kobiety obok. opuszkami palców dotykam najpierw karku, potem przesuwam je po końcówkach uszu.....i delikatnie nie budząc jej zsuwam je po plecach w dół. Dochodząc do pośladków chwytam je obiema dłońmi, nie za mocno, podciągam jej pupę nieco wyżej i rozchylając pośladki dotykam ich środka mokrym językiem. Czubek języka wędruje następnie na wargi sromowe, a po krótkim pieszczeniu językiem, przygryzam je tak żebyś się obudziła.......Kiedy już poczuję że jesteś wilgotna, nie odrywając języka o Twego ciała wędruję nim znów na górę w kierunku karku, tam gryzę delikatnie.....a moja dłoń pozostaje pomiędzy udami uciskając delikatnie cipkę. Wtedy drugą dłonią chwytam za kark i odwracam Cię przodem do siebie jednocześnie z dłoni pomiędzy udami wsuwam w Ciebie dwa palce. Ruszając nimi rytmicznie sprawie że nie będziesz wilgotna, tylko mokra, śliska i bardzo gorąca. Kładę się na Tobie. A reszta to kwestia wyobraźni i kobiety..więc gdzie jesteś jeśli jeszcze nie obok mnie..

Gość Fryczkowska_Ania
Miło Ci się śniło i miałeś polucje.

Gość biedny student
drygnął mi

Gość Duchowny
pewnie że miałem......... No proszę kilka słów....

Gość Dostał byś w palnik
gdybyś wybił mnie ze snu ... :p

Gość dlonie
moje dlonie wedruja na Twoje krocze ,masuja przez spodenki penisa,ktory pod dotykiem zaczyna rosnac ...powoli delikatnie zsuwam Ci spodenki czujesz jak paluszki dotykajac bioder zdejmuja odziez ktora przeszkadza w swobodnej pieszczocie...

Gość Duchowny
świetnie......ale nie sypiam w "odzieży"......:)

Gość Duchowny
"palnik" nie miałby nic przeciwko dostaniu.....za takie budzenie

Gość dlonie
no to inaczej...moje palce bladza po ciele,powoli poznaja jedo kazdy nawet najdalej polozony zakamarek,posuwaja sie w gore dol na boki ...czujesz jak przemiszczaja sie tam?czujesz cieplo tego dotyku ,jego magie?

Gość Duchowny
czuję jak Twoje dłonie obejmują mego członka i przyciągają go do siebie, czuję Twój oddech na swoim policzku. Oddech coraz szybszy....coraz gorętszy....i tak cholernie rytmiczny, zamieniający się na cichy pisk kiedy kładę się na Tobie.....

Gość dlonie
moj oddech otula Twoje lico,bicie serca na przemian z Twoim wpada w rytm,ten sam ...uzupelnia sie ...dlon zaczyna wedrowke po policzku ...muska delikatnie przesuwajac sie w dol...cieplo brzucha oddeje sie Twojemu cialu...dlon posuwa sie dalej wprawia w rytm Twojego penisa...kurczowo chwytajac i posuwajac ...odslania sie koncowka,sciagam napletek powoli bardzo delikatnie posuwajac dlon w dol...do konca do jader...czujac jak wypelniasz moja dlon,muskam jezykiem ucho ,oddycham wprost do niego czujesz to cieplo ...cieplo w srodku ...

Gość Duchowny
....czuję jak mój członek powoli wsuwa się w Ciebie.....bardzo powoli....zatrzymuje siew połowie i wraca...., przytrzymuję jedną ręką Twoje biodra, ruszając nimi w tempie wchodzenia, ściskam mocno za pośladek.....masz delikatną skórę, uwielbiam jej zapach, ustami muskam Twoje czoło, nos, policzki i...dotykam Twoich ust.... Czuję jak się pocisz, cała rozpalona, gorąca, mokra i namiętna.... Chcę wejść głębiej.......

Gość dlonie
wysuwam do przodu biodra ,czuje jak powoli wdzierasz sie w moja intymna przestrzen,dobrze mi tak...cieplo ...rozkosznie.. .moje cialo poddaje sie dotykom spragnionych palcow,poddaje sie pocalunkom Twoich ust,lubie gdy delikatnie lizesz koniuszkiem jezyczka moje usta ...gdy wslizgujac sie w nie szukasz pospiesznie mojego jezyka...lubie gdy na chwilke zamierasz w moich ustach...przygryzasz warge............... mocno przywarles do mojej osoby,cieplo rozplywa sie po naszych cialach,oddech przyspieszyl gdy poczulam penisa na poczatku drogi do rozkoszy...chcesz glebiej mocniej?...zezwalam Ci na to przyciskajac Cie posladkami do siebie...obejmujac noga Twoje biodra...uscisk mocny ,spragniony...

Gość Duchowny
...obejmujesz mnie nogami....czuję Twoje uda ....., biodra kołyszą się razem z moimi. wychodzę z Ciebie i kładę się obok......a Ty....

Gość dlonie
...a ja wskakuje szybko na Twoje nogi ...przesuwam sie z dolu do gory,muskam piersiami kolana,uda przesuwam sie wyzej...brzuch ...jestem na Tobie ...otulam Cie swoim cialem ,moje wlosy opadaja na Twoja twarz ...otulaja barki ...

Gość przypomina mi to...
Te opisywanie przypomina mi 13 Księgę Pana Tadeusza w wykonaniu aktora Daniela Olbrychskiego. Może byś napisał te odczucia z rymowaniem. Nie wrabiaj w to duchownego, tylko jakiegoś napaleńca.

Gość Duchowny
Duchowny...to tylko nick... A 13 Księgę znam.....;)

Gość Duchowny
....trzymam Cię obiema dłońmi za biodra.....przesuwając je wyżej dotykam Twoich piersi..... Uwielbiam patrzeć na Ciebie, kiedy coraz szybciej poruszasz biodrami, zaciskając uda.....i przerywasz, tylko po to żeby po chwili znowu zacząć......

Gość dlonie
biodra w rytmiczny sposob zaczynaja uwodzic Twoje cialo,gora dol...i znow ten ruch.Nasze ciala oblewa pot,pot rozkosznego uniesienia jakze wyczekiwana chwila bliskosci ...czujesz jak mi dobrze jak moje cialo reaguje na Twoja meska czesc w srodku?jak budzisz we mnie demona ...demona sexu?...

Gość Duchowny
...czuję jak bardzo przylegasz do mego ciała....jak bardzo chcesz czuć ze jestem w Tobie, zlizuję z Ciebie każdą zauważalną kroplę potu na Twoim ciele....chwytam Cię mocno za dłonie, splatając swoje palce z Twoimi przewracam na plecy....wychodzę z Ciebie...zsuwam się powolutku do Twojej cipeczki i pieszczę językiem obie dziurki.....wsuwając co chwilę język do środka... zchodzę z łóżka kładąc Cię na jego krawędzi......i zakładam Twoje nogi na swoje ramiona.....unosząc je wracam do Ciebie i wsuwam członka pomiędzy wargi sromowe...jeszcze nie wchodzę...chce się z Tobą droczyć, chcę czuć jak bardzo mnie pragniesz, jak bardzo chcesz żebym znów był w Tobie.....

Gość dlonie
...cieplo oblewa moje cialo ,krople potu wedruja po piersiach zeslizguja sie w dol...patzrac jak droczysz sie ze mna zaciskam dlonie na piersiach,czuje jak pod nimi rosna jak pulchnieja jak sutki draznia wewnetrzna czesc moich spragnionych dotyku rak...wysuwam w gore biodra,pozwalam Ci podrazniac moje wejscie do magicznej krainy,w ktorej On czuje sie panem...rozchylasz wargi i przesuwajac nim po nich patrzysz jak wije sie w rozkosznie na brzegu lozka ,czujesz jak zaciskam udami Twoje cialo...

Gość Duchowny
...i ponownie wsuwam go w Ciebie, tym razem do końca.....całego...., mocno uderzając o Twoje pośladki......, nie wychodząc z Ciebie przewracam Cię na brzuch,......i znowu rytmicznie obijam się o Twoje pośladki.....przytrzymując Twoje biodra.... Proponuję Ci żebyśmy usiedli na krześle........

Gość poruszenie_W_bokserkach
Mango jaka reakcja :D

Gość dlonie
Duchowny-sory za popsucie topiku...milego wieczoru ...

Poruszenie - nikt mnie do tygodnia nie zaspakajał, więc się nie dziw :P

Gość Duchowny
....niestety to tylko topik......a szkoda.... Miłego wieczoru również.....i nie mniej zmysłowych snów....;)