Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W kropce 2737493

Co myślicie oceńcie proszę! Fotki

Polecane posty

Gość W kropce 2737493

Nie mogę znaleźć poprzedniego tematu więc jeszcze raz:Proszę o opinie Nie mam jeszcze kreacji na studniówkę czy wypada iść w krótkiej sukience bo ta mi się podoba, co sądzicie o tej sukience i tych butach? http://allegro.pl/sukienka-wieczorowa-misssef ridge-bardzo-modna-i1355201592.html http://allegro.pl/szpilka-na-platformie-czarn e-nowoczesny-styl-i1354718460.html Nie mam dużo kasy by ją przeznaczyć na strój,k czy to jest dobre rozwiązanie, wiem że MissSelfridge ma bardzo dobrą opinię.

Gość dsdf
jak juz pisalam: buty ujdą, sukienka paskudna

Gość W kropce 2737493
Przepraszam nie chce byc upierdliwa po prostu gdzieś mi temat wcięło.

dsdf - buty zajebiste. sukienka tez swietna, ale nie wiem czy zalozylabym taka na studniowke ;)

Gość W kropce 2737493
To jest stary złoty, ja wybierałam sukienkę właśnie pod wzgledem koloru, stary złoty jest w tym sezonie bardzo modny.

to trzeba być zajebistym, założyć temat, ludzie się tam spuszczają, odpowiadają doradzają, kombinują jak będzie lepiej bo tak jest fatalnie. A ta 'zgubiła' linka i ma wszystkich odpisujących głęboko w duupie. A wyszukiwanie tematów przekracza jej umiejętności intelektualne :o

Gość dsdf
agata - dzieki ;) nad sukienką sie jeszcze zastanawiam, ale wiekszosc kolezanek wybiera krotkie, obcisle, wiec nie bede sama

Gość ta czerwona sukienka
nie nadaje sie na studniowke

hehe no teraz takie czasy :P ja mialam studniowke jakies 3 lata temu chyba :P i troszke inaczej te sukienki wygladaly :P taka kiecke zalozylabym na jakas sexi randke albo impreze ^ ^

Gość W kropce 2737493
Rubense szukałam w wyszukiwarce ale mój temat jest tak pospolity że wyskoczyło ich mnóstwo. Dzięki za zwrócenie uwagi, nie mam nikogo gdzieś. Nie to było moja intencją.

Gość pierdulenie o Szopenie
dsdf małe pytanie : Czy studniówka, to mała orgia czy też zabawa taneczna dla licealistów zdających maturę ... bo już się pogubiłam :(

Gość W kropce 2737493
dsf mnie też się Twoja sukienka nie podoba. Ani buty,