Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kola i

nie chcecie pisac..?

Polecane posty

Gość kola i

...na normalne tematy? to prosze to jest temat dla waszej proznosci prosze macie pelne pole do popisu

Gość kola i
teraz to juz na zaden, nie na ty temacie, tu niech sie 'kafeteryjni artyscie 'popisza swoja kreatywnoscia czemu sie nie pojawiles tam gdzie chcialam porozmawiac

Gość kola i
dobra juz sie nie tlumacz;) nie musiales to byc ty , ale kazdy jeden/jedna pozdrawiam a mialam nadzieje ze moze pojawia sie jakies "wyczesy" czyzby nie popyt tutaj na takich? tam , gdzie nie trzeba to ich pelno a jak im specjalny temat zalozyc to nie ma ,siedza w swoich norkach i szukaja pozywki- jak im ktos cos nie napisze to sami nic nie potrafia stworzyc :O

zauważ też że nie nikt nie będzie rozmawiał na dowolny temat i jeśli wybrałaś jakiś specyficzny temat to mało kto będzie o nim gadał ;)

Gość kola i
trudno sie wstrzelic w kafeteryjny klimat, malo jest tu tematow zyciowych na pozimie, gdzie ludzie wypowiadaja sie powaznie, mowia o swoich emocjach i doswiadczeniach , najczesciej to maskarada ,ale tematy typu "chce mi sie bzykac" albo "shatyn jestes tu" to ciagle na tapecie, nie wiem czy to kafeteria czy "mapeteria" raczej

Gość hfhfdhd
jejkuuuuuuuuuuu lejesz wode a jaki to temat nie napiszesz. wlasnie robisz to za co opieprzasz innych prowadzisz tu jakies glupie pogaduchy niewiadomo o czym. nie no jestes lepsza niz inni nie ma co, masakra z toba.

Gość kola i
czytac nie umiesz? wlasnie zalozylam ten temat do lania wody, jak kuzwa zalozylam konkretny to nikt nie umial sie wypowiedziec no oczywiscie ,ze jestem lepsza

Gość hfhfdhd
ja pierdole :D:D:D:D:D: chyba ty czytac nie umiesz. wlasnie mi o to chodzi ze nie chcesz podac tytulu tamtego konktetnego tematu. idiotka :D:D:D:D

Gość kola i
mam taka ochote i potrzebe to prowadze , od tego w koncu jest to forum, a ty za to wypowiadasz sie bardzo madrze, jak nawet nie umiesz dopasowac odpowiedzi do wybranego te,atu

Gość hfhfdhd
nie jestes lepsza. pierdolisz trzy po trzy nie wieadomo o czym i po co. jaki byl to konkretny i powazny temat co? o czym chcialas pogadac. a nie pomyslalas ze ten temat dla innych moze nie byl tak super jak dla ciebie? nie jestes pepkiem swiata. moze kazdy wszedl przeczytal i zuanl z enie warto sie nim zajmowac i to po twojej stronie lezy wina a nie po stronie forumowiczow. myslisz ze kazdyn musi odpowiedziec na twoj wg ciebie "powazny i super ambitny temat"? moze temat byl do dupy i tyle. i wiesz co? skoro nikt sie nim nie zainteresowal to wierze ze byl. idiotka:)

Gość kola i
podla suka :P o prosze - i juz soie tamat nawinal ;)

Gość hfhfdhd
"kola i ..na powazne tematy? to prosze to jest temat dla proznosci piszcie co chcecie" to byl ten super tamat? :D:D:D:D:D o ja pierdole :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: buhahahahhahahahahha

Gość hfhfdhd
idz dziecko spac bo jutro rano podstawówka idzie do szkoly:)

Gość kola i
a jednak sie pomylilas -bo nie byl na tyle beznadziejny ,ze nikt sie nie zainteresowal :)

Gość anawajaktenzespol
przeciez tam ci nikt nie napisal :D:D:D:D A tu kazdy po tobie jedzie, dziecko co ty pierdolisz?:)

Gość kola i
czy ty naprawde jestes tak tepa czy udajesz? jakbys czytala ze zrozumieniem co pisalam to bys wiedziala,ze to nie ten powazny temat dobranoc ,zdaje sie ze do gimnazjum tez musisz wstac dosc rano :P

Gość kola i
a skad wiesz? wiesz o jaki temat chodzi? no widzisz - przynajmniej takie tematy maja popyt i wiadomo co ludzi kreci ;)

Gość anawajaktenzespol
:D:D:D:D:D:D ja pierdole. zauwazylas dwie rozne osoby czy az tak bystra nie jestes mała?:) dobranoc mowisz? kolezanka miala racje ze podstawoka rano wstaje :D:D:D:D:D:D niezle niezle. te dzisiejsze dzieciii

Gość kola i
jada ,ale popatrz jak temat kwitnie

Gość incitatus
ludzie o czym wy piszecie!afganistan plonie zydzi morduja arabow kaczynski zaplodnil szczypinska radio maryja 19 lecie obchodzi,kowalczyk przeleciala malysza w odleglosci oczywiscie a wy kurwa szukacie tematow......????

Gość kubek z karmelem
no ja nie mogę ze śmiechu. przeczytalem wszystkie wypowiedzi, autorka tematu chyba cierpi na jakas chorobę psychiczna i sama nie wie o czym pisze :) dziewczynko czy ty nie rozumiesz o co cie tu pytaja? nie no ja nie mogę, smiech na sali:)

Gość kola i
no nie tak bystra jak ty ,zeby nie zauwazyc czego sie tyczy odpowiedz, bo raczej nie pasuje ona do twojego postu,odnioslam sie do niego w nastepnej wypowiedzi po tej , ktora skomentowalas

Gość kola i
prawda jest taka ze jestem wszystkimi osobami pomaranczowymi! kurcze czy wy nie mozecie odpisac na moj temat?? prosze. czemu piszecie na inne a ja ciągle muszę się podszywac pod inne osoby i sama sobie temat podnoscic? sama z sobą rozmawiam. a liczylam na "wyczesy" a tu lipa :]

Gość kola i
a teraz będę sobie i wam wmawiać ze to wszystko podszywy. ale przynamniej bedzie mi suę temat podnosil. nie? napiszcie mi cos bo juz nie mam siły gadac sama ze soba....

Gość kola i
rozumiem , ale nie mam ochoty udziela odpowiedzi na to pytanie

Gość kola i
gdzie te "wyczesy" moj temat jest taki inteligętny odpiszcie mi jełopy

Gość kola i
wszystko rozumiem ze na duperele to piszecie a na moj temat nie chcecie