Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CO do Grzegorza POPŁA.......

fRYZJER OSZUST

Polecane posty

Gość CO do Grzegorza POPŁA.......

Ja nie jestem zazdrosną konkurencją tylko osukaną byłą koleżanką . Mnie też oszukał

Gość olenka777
Kilka dni temu przechodząc obok zakładu fryzjerskiego przy ul. Kasprowicza 20, niedaleko stacji metra Słodowiec,przeczytałam, że w tym miesiącu są promocje i ceny strzyżenia włosów dla pań, już od 25 zł zamiast 30. W środku oprócz właścicielki i dwojga pracowników nie było nikogo więcej. Chciałam tylko ostrzyc włosy, bez modelowania i bez mycia,więc zostały zmoczone strumieniem ciepłej wody. Już na początku właścicielka firmy, która mnie strzygła, powiedziała z uśmiechem, że dziś mają promocję.Dodałam, że dlatego weszłam. W trakcie pani namolnie namawiała mnie na regulację brwi i hennę,ale nie chciałam. Gdy przyszło do płacenia, doznałam szoku,bo musiałam zapłacić 45zł Próbowałam dyskutować. Pani już inaczej ze mną rozmawiała. Twierdziła, że promocja jest tylko dla emerytek, które mają kilka włosów na głowie. Nie pomogło tłumaczenie, że tej informacji nie ma na zewnątrz. Usłyszałam też, że mimo iż było bez mycia, to za wodę też się płaci. Wyszłam w poczuciu, że zostałam oszukana. Gdybym próbowała zwrócić się do jakiejś organizacji broniącej praw konsumenta, podejrzewam, że byłby problem. Nie zapytałam na początku ile będę płacić, choć pani mnie wprowadziła w błąd, mówiąc że jest promocja. Przy płaceniu zmieniła zdanie.Wiem też ,że magiczne słówko "od" daje dowolność interpretacji ceny. Może ktoś miał podobne doświadczenia i może coś doradzić. Podejrzewam, że nie jestem jedyną osobą tak potraktowaną. Podejrzewam,że za dużo klientek ta pani nie ma i jak już ktoś przyjdzie, to trzeba jak z cytryny wycisnąć z niego kasę. Takie odniosłam wrażenie.