Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luhji

Czy Olsztynianie do kretyni??

Polecane posty

Gość luhji

Pamietacie te afere z Maklowskim czy jak mu tam?? Zostal oskarzony o gwalt i molestowanie, wykorzystywal pracownice, odwolali go w referendum, a teraz prawdopodobnie wygra wybory. Czy mieszkancy tego miasta sa normalni?:O

Gość jest podejrzany a nie został
skazany. A co do wygrania wyborów: prawie wszędzie w dużych miastach wygrał urzędujący dotąd prezydent i w tym jest raczej problem a nie w tym czy akurat zgwałcił czy nie.

Gość on nie jest urzedujecym prezyd
entem ja dzis poszlam i glosowalam na grzymowicza

nie jestem z Olsztyna, ale teraz w nim mieszkam. rozmawialam z kolezanka (ktora w Ol.sie urodzila) na ten temat i ona twierdzila, ze pojdzie glosowac na Malkowskiego bo duzo zrobil dla tego miasta, ze niczego mu nie udowodniono, nie skazano-ze to byl romans, nie gwalt...

Gość luhji
ze niczego mu nie udowodniono, nie skazano-ze to byl romans, nie gwalt... jasne, na pewno pare kobiet sie zmowilo przeciwko niemu, bo pewnie odrzucil ich zaloty:O To ze niczego mu nie udowodniono to tylko dowod na to, ze sa rowni i rowniejsi:O

mysle ze nie bedzie duzej roznicy miedzy wygranym a przegranym ja wlasnie nie rozumiem czemu ludzie na malkowskiego chca glosowac dzieki grzymowiczowi cos sie dziej, odnawiaja biblioteki buduja drogi itp. a zasluga malkowskiego to to ze byly darmowe koncerty;/

Gość qcverveq
dokladnie,tez jestem z olsztyna,slyszalam w autobusie jak ludzie mowili ze rzygac im sie chce jak widza podobizne Grzymowicza... Kurwa, to nie chce im sie rzygac patrzac na kostropatego,oblesnego MAłkowskiego? Ale bedzie obciach,najpierw go odwołano,nic nie zrobil dla Olsztyna,a teraz znow bedzie prezydentem? Teraz pełno budów w Olsztynie,cos sie dzieje,a jak bedzie Malkowski to znow wszytsko stanie:/

Gość luhji
pamietam program o nim w tv i mimo iz zazwyczaj jestem sceptyczna co do reportazy i nie kupuje wszystkiego co uslysze, to jednak po tym programie nie mialam zadnych watpliwosci, ze ten czlowiek jest winny jak cholera:O

Gość qcverveq
jak myslicie,gdzie najszybciej beda czastkowe wyniki?

du pa blada nie jestem z Olsztyna, ale teraz w nim mieszkam . rozmawialam z kolezanka (ktora w Ol.sie urodzila) na ten temat i ona twierdzila, ze pojdzie glosowac na Malkowskiego bo duzo zrobil dla tego miasta, ze niczego mu nie udowodniono, nie skazano-ze to byl romans, nie gwalt... Że jak proszę? Przez tyle lat rządzenia co on takiego zrobił? NIC Dopiero teraz, po latach coś tam zaczyna się dziać w Olsztynie. Miasto za jego rządów stało w miejscu, chociaż ma ogromny potencjał.

Gość gggg343
Skąd te wyniki? Jeszcze nie podali z Olsztyna ani z Sopotu. Tam też niezły dupek.

Gość qcverveq
Według nieoficjalnych informacji płynących ze sztabu Piotra Grzymowicza obecny prezydent otrzymał około 52% głosów. Jego rywal około 48%. Niebawem TVP ogłosi wyniki sondażu TNS OBOP.

mowilam ze przewaga bedzie niewielka mam nadzije ze jednak grzymowicz wygra a olsztynianie nie doceniaja co dla nich zrobil, mam nadzieje ze to sie zmieni

Gość qcverveq
Ja nie rozumiem dlaczego ludzie glosuja na Malkowksiego,normalnie chciałabym zeby mi ktos wytłumaczył:D widze na stronie gazety olsztynskiej komentarze tyu"teraz bedzie miasto policyjne" itd, o co im kur.. chodzi?:D

tez nie rozumiem argumentem zwolenników jest to ze wspieral dzialalnosc kulturalna ale o ile wiecej zrobil grzomowicz!!! ja poszlam zaglosowalam i nie moge miec sobie nic do zarzucenia, jednak martwi mnie to ze ludzie tu sa tak glupi(a swiadczy o tym duzo poparcie dla malkowskiego) btw. slyszeliscie co baltroczyk mowil na temat pana malkowskiego http://baltroczyk.pl/

Gość qcverveq
tak,sluchalam tego, pojechal konkretnie, mam dla niego szacunek. Natomiast wstyd mi za Olsztyniaków, czuje sie jakbym ja jedyna czegos nie rozumiela,cos przegapila,w ogole nie rozumiem co takiego zrobil Malkowski ze teraz chca zeby wrocil, czy tylko ja patrze na to w kontekscie zarzutow,molestowania itd? A co zlego zrobil grzymowicz?

dobra przyjmijmy ze malkowski jest niewinny i tak sadze ze urzedujacy prezydent bardzo dba o maisto i teraz duuuzo sie dzieje, wiec nadal nie rozumiem skad tak duze poparcie dla malkowskiego a dla pana Bałtroczyka naprawde duzy szacun za to co zrobił teraz pozostaje nam tylko czekac na wyniki

Gość qcverveq
Chociaz nie powiem - wkurzyo mnie zlikwidowanie przejscia kolo Biedronki na Wyszynskiego a jeszcze bardziej wkurwi likwidacja na Warszawskiej...no ale wole to niz malkowsiego

Gość na Mazurach, króluje Mikołaj
Po jakim czasie molestowana obudziła się ze snu i przypomniała sobie, że była molestowana? Po kilku latach!!! Nie, wszystkich panów na stanowiskach, nękających kobiety powinno postawić się pod mur! Ale żadna ciężarna kobieta nie pozwoliłaby puścić takiej sytuacji płazem, dodatkowo nakręcając całe "zajście" telefonem komórkowym. Oczywiście zachowała te sceny na pamiątkę i po kilku latach "przypomniała sobie. Pytanie, dlaczego sobie przypomniała? Nie otrzymała stanowiska?

Gość tania jania
pamiętam zdjęcie tego zboczeńca, z penisem na wierzchu na fotelu w gabinecie urzędu, kiedyś chodziło po sieci...to wystarczy dla mnie, jeśli ktoś musi robić takie rzeczy to nie jest godzien fotela prezydenta miasta i tyle, takie mamy czasy, upadek wartości i moralności, ludzie go nie potępiają bo sami mają trochę na sumieniu

uffffffffff Grzymowicz wygrał 53% :D:D:D

Gość a z jakiej partii jest
mAŁKOWSKI?