Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oiuoiouoiuiouiooiouiiuoiuouoi

Czy faceci lubią komplementy?

Polecane posty

Jeśli tak to jakie najbardziej?

Tak bo są bardziej próżni od kobiet, ale tylko w niektórych sferach. Facet nie uwierzy jak mu powiesz że jest przystojny, jak pochwalisz jego umysł to może złapie się.

moze byc taki: "codziennie rano budzisz sie przystojniejszy, ale dzisiaj to juz sam przesadziles!!!" :D:P

Hmm a jeżeli dziewczyna powie wam "kręcisz mnie" to zrobi wam się miło? :P

Faceci to tępe bydło i nie wymagają czegoś wyszukanego, w sumie po co prawić facetom komplementy to bezcelowe, wystarczy że go zaprosisz na piwo do siebie.

Na temat wyglądu, ubioru, czy perfum to nienawidzę. A jak słyszę że ładnie pachnę po raz dziesiąty to mnie krew zalewa. Ale jeżeli chodzi o inne sprawy tu lubię.

Gość rujnuja rodzinne zycie
meska rzecz,piszac zawsze takie bzdury,szukasz poklasku u kobiet tepa szczalo?

du pa blada wlasnie mialem do Ciebie dzwonic ale gdzies mi sie telefon zawieruszyl, podyktujesz mi jeszcze raz? :) ;P

dominik 1000 to przestań się pachnic, to nie będziesz słyszał :-) Ja tez myślę, że są próżni więc lubią komplementy, z resztą kto nie lubi?

to zamiast pisac "faceci" pisz ze ty jestes tepe bydlo! co ty na to?

du pa blada hehehe... kurcze, wlasnie odebral ktos po murzynsku?! napewno masz taki glos...? :) powiedz lepiej jak Ci sie tam wiedzie, bo dawno Cie nie widzialem a w zasadzie to juz powinienem sie zmywac... :o

nie widziales, bo ja jestem jak przyczajony tygrys ukryty lew :) u mnie ok, jutro mam zamiar zrobic operacje swojemu samochodowi zmywasz sie ? co jutro z kurami musisz wstac ?:)

znam twoj typ tepaku,jedziesz na facetow,a laski tak cie bardzo kochaja,jaki ty madry jestes! mowisz im co chca uslyszec!ja pierdole! jednak duzo jest tutaj patafianow!! :D:D

ty mi lepiej powiedz jak taka blondyneczka opedza sie od olsztynskich facetow!!! musze przeciez poznac wasze triki, a co... :D :P

Przestań już, prawdziwy facet się nie podnieca słowami bab bo się liczą dla niego konkrety a nie jakieś tam umizgi.

po prostu rzadko wychodze z domu, zmniejszam ryzyko narazenia sie na czyjes zaloty :) w warszawie juz zabraklo lasek, ktore Cie jeszcze nie znaja? ;)

hehe... ;) zabawne dziewcze... :) nie ma to jak szybka zmiana tematu... :) szkoda ale musze leciec, mam nadzieje, ze Cie jeszcze zobacze... :)

prawdziwi faceci lubia sluchac, ze maja (wystarczajaco) duzego wacka i w lozku sa mistrzami - tylko tyle im wysta, to proste stworzenia :)

hehehe... :D do milego Ola... przyjade latam to mnie przenocujesz i poslucham sobie tych Twoich komplementow... :D:D:D:D