Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca wieczorowa pora

SEX do kobiet ..

Polecane posty

Kobietki jestescie zadowolone ze swojego zycia sexualnego?? jak czesto sie kochacie czy wystarcza to wam ?? czy wasi mezczyzni zawsze przed stosunkiem was pieszcza lub okazuja wam uczucia?? zawsze dbaja abyscie osiagnely satysfakcje ?? glownie po czyjej stronie jest inicjatywa?/

halo halo ??

Gość za duzo troche pytan
w sensie takim, ze wiadomo ze bywa roznie nas dzieli obecnie odleglosc, ze wzgledu na to, ze dostalam prace w innym miescie ale kiedy mieszkalismy razem to nooo byl ogien :D teraz z reszta te, przyjechal dzisiaj na pare godizn, i wsadzil mi od tylu :D ot tak :D ja lubie czasemz pieszczotami, a czasem na ostro mamy dosc gorace temperamenty, wiec trudno stwierdzic po czyjej stronie jest wiecej inicjatywy

Gość panna z odzysku
jak czesto sie kochacie czy wystarcza to wam ?? -2-3 razy w miesiacu (moja wina ze tak rzadko bo po calym dniu z dziecmi jestem wykonczoa i wieczorem marze tylko o snie) czy wasi mezczyzni zawsze przed stosunkiem was pieszcza lub okazuja wam uczucia?? -tak,zawsze zawsze dbaja abyscie osiagnely satysfakcje ?? -tak,zawsze glownie po czyjej stronie jest inicjatywa?/ -inicjatywa w 90% wychodzi od męża bo jak wyzej wspomnialam odczuwam deficyt snu:(

Gość nie ma to jak wymowki
inicjatywa od meza bo chce mi sie spac, czyli nie masz ochoty, ale jak maz zacznie... eh dziwne kobiety zawsze dluga gra wstepna ?? jeju...

Gość pytajaca panna wieczorowa pora
nikt wiecej sie juz nie wypowie ??

Gość temat malo konkretny
u kazdego pelen przeglad sytuacji, wiec o czym chcesz gadac ???

Gość a mnie ciekawi ten temat
szkoda że tak mało pań się wypowiedziało

Kobietki jestescie zadowolone ze swojego zycia sexualnego?? - TAK jak czesto sie kochacie czy wystarcza to wam ?? -WYSTARCZA - ok 6-8 w tygodniu czy wasi mezczyzni zawsze przed stosunkiem was pieszcza lub okazuja wam uczucia?? -TAK :) zawsze dbaja abyscie osiagnely satysfakcje ?? -TAK :) ale wiadomo ze kobiety maja z tym problem ,a zresztą sam seks w sobie jest przyjemny glownie po czyjej stronie jest inicjatywa? -OBU